HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

KAMU KURUMLARINDA MESAİ SAATLERİ DEĞİŞTİ

KAMU KURUMLARINDA MESAİ SAATLERİ DEĞİŞTİ

Tekirdağ Valiliği`nden yapılan açıklamada, korona virüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda il genelinde kamu kurum ve kuruluşlarındaki mesai saatlerinin değiştirildiği bildirildi.

Tekirdağ Valiliği tarafından kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerinin değiştirildiği duyuruldu. Buna göre il genelinde kamu kurumlarında mesai sabah10.00`da başlayıp akşam 16.00`da sona erecek.

Valilik`ten yapılan açıklamada şunlara yer verildi:

Kamu kurum ve kuruluşlarının 02.12.2020 tarihinden itibaren mesai saatlerinin 10:00 16:00 olarak belirlenmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğünün ilgi (a) , İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün ilgi (b) yazısı ile illere gönderilmiş ve mesai saatlerinin Valiler tarafından belirlenmesi istenmiştir.  Bu kapsamda? ilimizdeki kurumların kendi mevzuatlarında belirtilen saatleri saklı kalmak kaydıyla 7/24 saat uygulaması ile zorunlu kamu hizmeti yürüten, vardiya usulü ile çalışan kurumlar hariç olmak üzere ( Sağlık, 112 Acil Çağrı Merkezi, Zabıta, Kolluk Kuveetleri, Güvenlik Personeli, v.b.) tüm kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerinin 02.12.2020 tarihinden itibaren 10.00­12.00 / 13.00­16.00 şeklinde uygulanması, yöneticiler tarafından gereken önlemlerin alınması ve herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi hususunda



Anahtar Kelimeler:

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI