MEMLEKET PARTİSİ ÜYELERİ, GENEL BAŞKANLIK SEÇİMİ İÇİN OY KULLANDI

MEMLEKET PARTİSİ ÜYELERİ, GENEL BAŞKANLIK SEÇİMİ İÇİN OY KULLANDI

Memleket Partisi üyeleri Çerkezköy?de Genel Başkanlık seçimi için sandık başına gitti. Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Çalışkan, ?Bu bir devrimdir. Üyelerimiz genel başkanımızı seçiyor.?dedi.

Memleket Partisi üyeleri Genel Başkanlık seçimi için oy kullandı. 18 Eylül 2021 tarihinde yapılacak olan Memleket Partisi Kurultayı öncesinde Çerkezköy?de parti üyeleri genel başkan temayül yoklamasına katıldı.

Memleket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Çalışkan da üyelerle birlikte İlçe Başkanlığı?nda kurulan sandıkta genel başkanlık için oy kullandı. Memleket partisinin tüzüğü gereği genel başkanlık seçimi tüm üyelerin katılımıyla eğilim yoklaması sonucunda belirleniyor.

BU BİR DEVRİMDİR

Memleket Partisi İlçe Başkanı Ali Çalışkan, diğer partilerde delegelerin genel başkanı seçtiğini ancak Memleket Partisi ilk kez üyelerin genel başkan seçmesi için parti tüzüğüne madde koyduğunu hatırlatarak, ?Memleket Partisi Tüzüğünün 28. Maddesi uyarınca yarın (11.09.2021) ilçe başkanlıklarımızda düzenleyeceğimiz seçimle genel başkan adayımızı üyelerimiz çoğunluğu ile seçmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Türk demokrasisi açısından, bu bir devrimdir.? diye konuştu.

Memleket Partisi?nin Türkiye genelinde tüm parti teşkilatlarında yaptığı eğilim yoklamasında genel başkanlık için kurucu genel başkan Muharrem İnce aday gösterildi.

 



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR