MEDENİ BUĞDAY DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

MEDENİ BUĞDAY DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Çerkezköy’ün tanınan ailelerinden Yazıcoğlu İnşaat’ın sahibi Burhan Yazıcoğlu’nun halasının oğlu Medeni Buğday, dualarla toprağa verildi.

Çerkezköy’de yaptığı yüzlerce konutla inşaat sektöründe önemli bir yeri bulunan Yazıcıoğlu İnşaat’ın sahibi Burhan Yazıcıoğlu’nun, kuzeni Medeni Buğday (48) dün gece hayatını kaybetmişti. Bugün Medeni Buğday için Mevlana Camisi’nde cenaze namazı kılınarak, defnedildi.

İstanbul’da Acıbadem hastanesinde bir süredir kanser tedavisi gören 48 yaşındaki Medeni Buğday, dün gece geç saatlerde hayatını kaybetmişti. Genç yaşta hayatını kaybeden Medeni Buğday, bugün (Cumartesi) öğlen namazı sonrasında Mevlana Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Çerkezköy’de toprağa verildi. Çok sayıda cemaatin katıldığı cenaze namazına Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, AK Parti İlçe Başkanı Salih Azbay, çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve iş insanı katıldı.

Cenaze namazının adından Medeni Buğday, Çerkezköy Yeni Mezarlık’ta dualarla toprağa verildi.

 

Trakya Flaş Haber Ailesi olarak Medeni Buğday’a Cenab-ı Allah’tan rahmet, Burhan Yazıcıoğlu başta olmak üzere Yazıcıoğlu ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.



İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?