ÇERKEZKÖY`DE HALK EKMEĞİ MECLİSTE KABUL EDİLDİ

ÇERKEZKÖY`DE HALK EKMEĞİ MECLİSTE KABUL EDİLDİ

Çerkezköy Halk Ekmek Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi`nin faaliyet yetkisi Belediye Meclisi`nin Mayıs Ayı İkinci Oturumu`nda Başkan Vahap Akay`a meclis üyelerince verildi.

Çerkezköy Belediyesi Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı İkinci Oturumu bugün yapıldı. Belediye Başkanı Vahap Akay`ın yönettiği mecliste halk ekmeği için son karar verildi.

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ HALK EKMEĞİ ÜRETECEK

Çerkezköy belediyesi tarafından halk ekmeği üretimi için belediye meclisinden onay çıktı. Bugün Atatürk Kültür Merkezi`nde yapılan toplantıda bir önceki toplantıda komisyona gönderilen Çerkezköy Halk Ekmek Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi`nin kurulum işlemleri ve faaliyetleriyle ilgili Belediye Başkanı Vahap Akay`a oy çokluğu ile yetki verildi.

KOMİSYONDAKİ MADDELER GÖRÜŞÜLDÜ

Bugün yapılan mecliste ayrıca Kent Estetik Kurulu Komisyon Kurul kararlarından 4 numaralı kararına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu görüşülerek karara bağlandı.  Oy çokluğuyla kabul edilen kararın ardından, komisyonlardan gelen Mali Hizmetler Müdürlüğü?nün, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ilişkin bazı raporlar görülüp karara bağlandı.

 



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM