MECLİS BAŞKANI ZİYARETİME GELMİŞ!

MECLİS BAŞKANI ZİYARETİME GELMİŞ!

Tekirdağ`da bir dizi ziyaret ve programa katılan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, hemşerilerine yaptığı ziyaretlerde büyük ilgi görüyor.

Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop, TBMM Başkanı olduktan sonra ilk kez geldiği Çerkezköy ve Kapaklı`da vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Meclis Başkanı Şentop`la selfi yapan bir vatandaş sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşırken, "Meclis Başkanı ziyaretime gelmiş" notu ile mutluluğunu dile getirdi.

TEKİRDAĞ MECLİS BAŞKANI`NA ALIŞIYOR

Tarihinde ilk kez Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı çıkaran Tekirdağ`da Mustafa Şentop, sevinci sokaklara taşıyor. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop, perşembe gününden beri Tekirdağ`da onuruna verilen yemek programlarına katılırken, fırsat buldukça çarşı-pazar hemşerilerini ziyaret ediyor. Önceki gün Ergene ve Çerkezköy`de Esnaf ve Sanatkarlar Odaları`nın verdiği yemek programlarına katılan Meclis Başkanı Şentop, fırsat buldukça da esnaf ziyareti yaptı.

CANDAN İLGİYE TEŞEKKÜR EDERİM

Esnafa `Hayırlı işler` dileğinde bulunan Meclis Başkanı Şentop, Ergene ziyaretini şu şekilde dile getirdi: Tekirdağ Ergene ziyaretimizde toplantıların yanı sıra çarşı ziyareti de gerçekleştirdim. Kıymetli Ergeneli hemşehrilerimle ve ilçe esnafı ile selamlaştım, taleplerini dinledim. Gösterdikleri candan ilgi ve alaka nedeniyle teşekkürlerimi sunarım.Ergene ilçemizi ziyaretimizde Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi`nin düzenlediği yemekte esnafımızla, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileriyle ve muhtarlarımızla buluştuk. İlçemizin değerli esnafının gösterdikleri samimi ilgi nedeniyle yönetime kalbi teşekkürlerimi sunarım."dedi.

MECLİS BAŞKANI ZİYARETİME GELMİŞ!

Meclis Başkanı Şentop dün de Kapaklı`da Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi`nin düzenlediği yemeğe katılırken, burada da esnaf ziyaretini sürdürdü. Kapaklı sokaklarında vatandaşların yoğun ilgisine karşılık veren Şentop, selfi taleplerini de geri çevirmedi. İşte bu selfilerin birini sosyal medya hesabından paylaşan bir vatandaş, "Meclis Başkanı ziyaretime gelmiş" notu ile mutluluğunu dile getirdi.



Anahtar Kelimeler:

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU