Tarih: 09.09.2024 15:00

MAZHAR BUYRUK AİLE SAĞLIK MERKEZİ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Çerkezköy Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, Tepe Bölgesinde hayırsever Saim Buyruk tarafından yaptırılan ‘Mazhar Buyruk Aile Sağlığı Merkezi’ tamamlandığı bildirildi.  

Hayırsever Saim Buyruk’un katkılarıyla Çerkezköy’de yapımına geçen yıl haziran ayında başlanan  Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun tamamlandığı bildirildi. Çerkezköy’ün İstasyon Mahallesi’nde, Tepe bölgesi diye adlandırılan mevki de hayırsever Saim Buyruk'un (Buyruk Tekstil) katkılarıyla yapılan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu için açılış hazırlıkları başladığı da Kaymakamlık açıklamasında kaydedildi.

AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ VE 112 İSTASYONU

Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu bodrum ve zemin kattan oluşuyor. Toplam kapalı alanı bin 92 metrekare. Aile Sağlığı Merkezinde 6 adet muayene odası, gebe, bebek izlem, acil müdahale, laboratuvar, ofis, emzirme odası, eğitim odası, mutfak, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda ise 3 adet personel odası, çalışma ve eğitim odası ile teknik alanlar yer alıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —