Gündem

Gündem Haberleri

MALKOÇ YENİDEN MUHTAR OLDU

MALKOÇ YENİDEN MUHTAR OLDU

Çerkezköy`ün Kızılpınar Mahallesi`nde geçen yıl 31 Mart`ta yapılan muhtarlık seçiminin ardından muhtar seçilen Nihat Malkoç, bir yıl geçmeden yeniden yapılan seçimde yine muhtar oldu ancak bu kez Kızılpınar Atatürk Mahallesi muhtarı oldu.

Çerkezköy Kızılpınar Mahallesi`nde bugün (1 Mart Pazar) muhtarlık seçimi yapıldı. 40 binin üzerindeki mahalle geçtiğimiz yıl 3`e bölünmüştü. 31 Mart`ta tek mahalle olarak gerçekleşen seçimde muhtar olan Nihat Malkoç, bu kez yine muhtar seçildi ancak üç mahalleden biri olan Atatürk Mahallesi`nin muhtarı oldu.

ATATÜRK MAHALLESİ MUHTARI OLDU

Üç mahalleye bölünen Kızılpınar Mahallesi`nin muhtarı olan Nihat Malkoç, 31 Mart 2019`un ardından bugün (1 Mart 2020) yapılan seçimde Atatürk Mahallesi muhtar adayı oldu. Üç adayla yarışan Nihat Malkoç 2 bin 257 oy alarak muhtar seçildi. Seçimde muhtar adayları Sunay Yönten 862, Bekir Türkmen ise bin 617 oy aldı.

İLHAMİ TÜRKKANLI NAMIK KEMAL`İN MUHTARI

Yeni mahallelerden Namık Kemal Mahallesi`nde ise 651 oy alan İlhami Türkkanlı mahallenin ilk muhtarı seçildi. Muhtar adaylarından Murat Çelik 597, Cesim Tekin 474, Mevlüt Güven 136 ol aldı.

GÜLTEPE MAHALLESİ SEYİTHAN KAYA

Kızılpınar Mahallesi`nden ortaya çıkan son mahalle Kızılpınar Gültepe Mahallesi`nde ise Seyithan Kaya 920 oyla mahalle muhtarı seçildi. Diğer adaylar İshak Aydın 914, Aydın Gün 627,  Feyzi Günay 611, Nurullah Okan 352,  Şakir Gençay 377, Nedim Albay 267, Fadil Demirtan 211 oy aldı.

 



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ