MALKARA ÇOK AMAÇLI SALON’U 14 KASIM’DA HİZMETE AÇILIYOR

MALKARA ÇOK AMAÇLI SALON’U 14 KASIM’DA  HİZMETE AÇILIYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, vatandaşları 14 Kasım'da gerçekleşecek Malkara Çok Amaçlı Salonu'nun açılışına davet etti.

İnsan odaklı hizmet anlayışı ile ulaşımdan altyapıya, sosyal ve kültürel aktivite alanlarından, hizmet binalarına kadar her alanda çalışmalar gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Malkara Çok Amaçlı Salon, 14 Kasım Malkara’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde gerçekleşecek törenle hizmete sunulacak.

Malkara ilçesi Camiatik Mahallesi’nde yer alan ve 2 bin 443 metrekare inşaat alanına sahip olan Malkara Çok Amaçlı Salon; bodrum, zemin ve normal kattan oluşuyor. Bodrum katta; su deposu, makine dairesi, elektrik odası, mescit, abdesthane ve depo yer alırken zemin katta; güvenlik, bilet satış noktası, idari oda, erkek VİP odası, kadın VİP odası, dekor deposu ve sahne arkası yer alıyor. Birinci kat ise 8 tanesi engelli yeri olmak üzere 282 kişilik çok amaçlı salon, ışık ve ses odaları, kafeterya ve mutfağı, ayrı olarak bebek bakım odasından oluşuyor.

BAŞKAN ALBAYRAK: TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK HER ALANDA BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ PROJELER ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ve ilçelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda il genelinde yatırım ve projelerimize devam ediyoruz. Malkara ilçesinde yapımını tamamladığımız Malkara Çok Amaçlı Salon da ilçemizde önemli bir ihtiyacı karşılayacak ve vatandaşlarımızın kültürel etkinliklere katılıp, sosyalleşebilecekleri bir alan olacaktır. Ben, Malkara’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olan 14 Kasım Pazartesi günü saat 13.00’de düzenleyeceğimiz açılış törenimize tüm vatandaşlarımıza davet ediyorum.”dedi.



MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI