MAHMUT ŞERİFOĞLU’NUN MUTLU GÜNÜ

MAHMUT ŞERİFOĞLU’NUN MUTLU GÜNÜ

Çerkezköy’ün tanınan esnaflarından Mahmut Şerifoğlu’nun kızı Emine Şerifoğlu dün akşam Leman Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün ile hayatını Ali Ölçer ile birleştirdi.

Yıllardan beri Çerkezköy’de esnaflık yapan Şanlıurfa İskender Kebap salonunun ortaklarından Mahmut Şerifoğlu, kızını evlendirdi. Emine Şerifoğlu ile Ali Ölçer, dün akşam Çerkezköy’de düzenlenen düğün ile dünya evine girdi.

Çerkezköy Lemar Düğün Salonu’nda hayatlarını birleştiren Emine Şerifoğlu ile Ali Ölçer’in düğününe çok sayıda tanınmış sima katıldı. Çerkezköy’ün köklü esnaflarından Mahmut Şerifoğlu eşi Saadet Şerifoğlu ile birlikte dünürleri Gülcihan ve Nevzat Ölçer’in de katılmasıyla davetlileri kapıda karşıladı. 

Emine Şerifoğlu ile Ali Ölçer’in dünya evine girdiği düğün, gelin ve damadın ilk dansının ardından takı töreniyle devam etti. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde, Çerkezköy’ün önde gelen isimleri de yer aldı. Gelin ve damatla takı töreninde birlikte poz veren davetliler daha sonra canlı müzik eşliğinde gönüllerince oynayıp halay çekerek genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.



Anahtar Kelimeler: MAHMUT ŞERİFOĞLU’ MUTLU

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM