LÖSEV’DEN KAYMAKAM DURU’YA ZİYARET

LÖSEV’DEN KAYMAKAM DURU’YA ZİYARET

LÖSEV’in İstanbul şubesi ve Çerkezköy temsilcileri Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’yu ziyaret ederek, Çerkezköy’deki lösemili hastalar için neler yapılabileceğini konuştu.

LÖSEV yetkililerinden Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya ziyaret gerçekleştirildi.

LÖSEV (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’yu makamında ziyaret etti. Ziyarete, LÖSEV (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) İstanbul Halkla İlişkiler Yönetmeni Melis Harika Küpe, İstanbul Halkla İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Özge Kaner, Lösev İstanbul Sosyal Hizmetler Personeli Başak Bulut ve Lösev Çerkezköy Komite Ailesi Ayşe Akyüz katıldı.

Ziyarette Kaymakam Duru’ya, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nı Türkiye genelinde olduğu gibi Çerkezköy’de de kayıtlı kanserli vatandaşlara ve Lösemili Çocuklara ve ailelerine yapılan ve yapılacak olan yardım ve katlılar hakkında bilgi sunan LÖSEV yetkilileri, tam destek sözü aldı. Kaymakam Duru, “LÖSEV’in Çerkezköy’ümüzde yaptığı ve yapacağı bütün hayırlı hizmet ve faaliyetlere her zaman destek olacağız. İlçemiz ve İstanbul LÖSEV temsilcilerinin nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun” dedi.

 Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.



Anahtar Kelimeler: LÖSEV’ KAYMAKAM ZİYARET

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR