Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

LÖSEV´DEN BAŞKAN SARIKURT´A TEŞEKKÜR PLAKETİ

LÖSEV´DEN BAŞKAN SARIKURT´A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt`a LÖSEV tarafından teşekkür plaketi verildi.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında düzenlenen farkındalık yürüyüşünde ?Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım? kampanyasına hijyenik maske takarak destek veren Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt`a LÖSEV tarafından teşekkür plaketi verildi.

LÖSEV`in lösemi hastalığına dikkat çekmek ve löseminin bulaşıcı bir hastalık olmadığını, tedavi edilebilir olduğunu; bu hastalıkla mücadele eden çocukların sevgiye, iyiliğe ve morale ihtiyaçları olduğunu hatırlatmak amacıyla düzenlediği farkındalık yürüyüşünde ?Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım? kampanyasına Çorlu Belediyesi tarafından destek verilmesinin ardından LÖSEV Çorlu Temsilcisi Ayşen Çelik, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt`u makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi sundu.

ÇOCUKLARIN YANINDAYIZ

Çelik ziyarette yaptığı açıklamada, "2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası sebebi ile yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Sarıkurt ve ekibine teşekkür ederiz. Çocuklarımız ve aileleri unutulmayacak bir gün geçirdi. İnşallah gelecek yıllarda da bu birlikteliğimiz devam eder. Lösemili çocuklar ve aileleri adına size teşekkür ederek bu plaketi sunuyorum. " dedi.

LÖSEV?E BAĞIŞ YAPILMALI

Başkan Sarıkurt ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Bu güzel çocuklarımızı asla yalnız bırakmamalıyız. Onların duygularını ve yaşadıklarını anlamaya çalışmalıyız. Minik kahramanlarımız lösemili çocuklarımızdan sevgimizi ve desteğimizi esirgemeyelim ve onların hayatlarını bir nebze de olsa da kolaylaştıralım hep yanlarında olalım istiyorum.

LÖSEV?İ ÖNEMSİYORUZ

Bu kapsamda LÖSEV`in değerli yöneticilerine ve temsilcilerine ayrıca teşekkür etmek isterim. Sizler sayesinde çocuklarımız yaşama yeniden tutunurken geleceğe umutla bakabiliyorlar. Ailelerimizin ve lösemili çocuklarımızın en büyük destekçisi olan LÖSEV`i önemsiyor ve vatandaşlarımızı bağış yapmaya davet ediyorum.? diye konuştu.

 



YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

TEKİRDAĞ ŞEHİR TİYATROSU PERDELERİNİ BERTOLT BRECHT İLE AÇIYOR

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASINDA HER HAFTA HEYECAN ARTIYOR

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞKAN ÇETİN, ZELİHA MEHMET TUSÇUOĞLU ORTAOKULU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI