Spor

Spor Haberleri

LİDER ANTALYA YOLCUSU…

LİDER ANTALYA YOLCUSU…

1911 Çerkezköyspor, ikinci yarı öncesine Antalya’da kampa girecek. Yarın akşam yola çıkacak takım, bir hafta sürecek Antalya’da kampında, hazırlık maçları da oynayarak, lige hazırlanacak.

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele veren ve sezonun ilk yarısını lider kapatan 1911 Çerkezköyspor, ikinci yarıya Antalya kampıyla hazırlanacak. Yarın Antalya’ya hareket edecek 1911 Çerkezköyspor’un devre arası kampı bir hafta sürecek.

ANTALYA’DA KAMP YAPACAKLAR

Ligin ilk yarı lideri 1911 Çerkezköyspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında top başı yapan 1911 Çerkezköyspor, yarın Antalya yolcusu. Bugünkü antrenmanı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte izleyen 1911 Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, takımın bir hafta Antalya’da kamp yapacağını belirterek, “Kamp süresinde en az 3 hazırlık maçı yapmayı da planlıyoruz.” dedi.

BAŞKAN AKAY KAMPA DESTEK OLDU

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın 1911’in Antalya kampına destek olduğunu da hatırlatan Kulüp Başkanı Aslan, “Vahap Başkanımıza da teşekkür etmek istiyorum. Takımımıza hep destek verdi. İnşallah hep birlikte futbolcularımızla, teknik direktörümüzle, antrenörlerimizle, belediye başkanımızla, tüm Çerkezköylülerin desteğiyle sezonu şampiyon kapatacağız. İlk yarıyı lider tamamladık ama önemli olan sezonu şampiyon tamamlamak. Aynı ciddiyetle ikinci yarıda da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz.” diye konuştu.

29 EKİM TESİSLERİ’NDE ANTRENMAN YAPTILAR

Öte yandan bugün öğleden sonra Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Tesisleri’nde antrenmanlarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor, Teknik Direktör Yahya Aydın nezaretinde sürat ve taktik çalışması yaptı. Antrenmana sürat çalışmasıyla başlayan Teknik Patron Yahya Aydın, daha sonra oyuncularını üç ayrı takım haline getirerek, taktik çalışması yaptı.

Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmanda sık sık oyuncularını uyaran Teknik Direktör Aydın, pas alışverişlerinde hata yapmamalarını isterken, kaleye gördükleri zaman şut atmak için tereddüt etmemelerini söyledi.

KALE GOLE KAPALI

Sezonun ilk yarısını tek golle geçen kaleci Mert, kaleci antrenörü Muzaffer Kurt ile ikinci yarıya sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Üç kalecisiyle güven veren 1911 Çerkezköyspor’da Mert, Utku ve Fırat şampiyonluk yolunda kaleyi gole kapattıklarını söyledi.



Anahtar Kelimeler: LİDER ANTALYA YOLCUSU…

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇERKEZKÖY’ÜN ÇOCUKLARINA YÜZME EĞİTİMİ

MİLLİ BASKETBOLCU KARAMAN KARAAĞAÇ’TA DEFNEDİLDİ

ÇERKEZKÖYLÜ MİLLİ BASKETBOLCU İLKAN KARAMAN HAYATINI KAYBETTİ

STREETBALL TURNUVASI’NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU

BOCCİA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA BÜYÜK BAŞARI