Spor

Spor Haberleri

LİDER 3 PUAN İSTİYOR

LİDER 3 PUAN İSTİYOR

1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Yahya Aydın, taraftarları maça davet etti. Aydın, “Şampiyonluk yolunda taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz.” dedi.

Pazar günü Kapaklıspor ile deplasmanda karşılaşacak olan lig lideri 1911 Çerkezköyspor, bu maça mutlak 3 puan için çıkacak. Teknik Direktör Yahya Aydın, 3 puan için oyanayacakları maç öncesi taraftarlara çağrıda bulunarak, “Şampiyonluk yolunda her 90 dakikada taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz.” dedi.

Geçen hafta ligin ikinci yarısının başladığı BAL’da, nefesler tutuldu. Lig lideri 1911 Çerkezköyspor, ikinci yarının ilk maçını bu hafta oynayacak. Kapaklıspor ile deplasmanda ligin ikinci yarısına ‘merhaba’ diyecek olan 1911, bugünkü antrenmanda pas ve şut ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. Antrenmanı 1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu Üyesi Genel Kaptan Yunus Erçin de izledi. Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksi’nde öğleden sonra gerçekleşen antrenmanda oyuncularına pas ve şut çalışması yaptıran Teknik Direktör Yahya Aydın, “Allaha şükür herhangi bir eksiğimiz, sakatımızı yok. Tam kadro antrenmanımızı yaptık.”dedi. Oyuncularıyla yakından ilgilenen ve hatalarını hemen düzeltmeleri için uyaran tecrübeli teknik aday Yahya Aydın, Trakya Flaş Haber’e hafta sonu oynayacakları Kapaklıspor maçını da değerlendirdi.

3 PUAN İSTİYORUZ

Her açıklamasına takımına güvendiğini söyleyen başarılı Teknik Direktör Yahya Aydın, “Hafta başında da söylediğim gibi. Bizim beklentilerimiz gibi rakibimizin de beklentileri var. Rakibimize saygı duyuyoruz ancak bu maçı biz kazanacağız. Kazanmak için elimizden gelen en iyi oyunu sergileyeceğiz. Takımımın son durumu genel olarak iyi, bir sorunumuz yok. Sakat ya da eksik bir oyuncumuz bulunmuyor. Allaha şükür herhangi bir sorunumuz şu an için yoktur. Tam kadro olarak bugünkü antrenmanımızı da yaptık. Yarın sabah ter idmanı yaparak tesislerimizde maç kampına gireceğiz.” diye konuştu.

TARAFTARLARIMIZIN YANIMIZDA OLMASI BİZE İYİ GELİYOR

Pazar günü saat 12.00’da Kapaklıspor’un sahasında oynanacak olan karşılaşmaya tüm 1911 Çerkezköyspor taraftarını davet eden Teknik Direktör Yahya Aydın, “Şampiyonluk yolunda her 90 dakikada taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarımızın yanımızda olması bize iyi geliyor. Herkesi, özellikle bizim için ligin ikinci devresinin ilk maçı olan Kapaklıspor maçına bekliyoruz. Taraftarımızdan bizi 90 dakika boyunca her saniye desteklemelerini istiyoruz. Bu maçtan büyük bir destekle 3 puan alarak ayrılmak şampiyonluk için bize büyük bir moral avantajı kazandıracaktır. Oyuncularıma güveniyorum. Büyük bir özveri ve güvenle Pazar günü sahada olacaklarını, verecekleri mücadeleyle taraftarlarımıza galibiyet hediye edeceklerini umuyorum.” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: LİDER İSTİYOR

ÇERKEZKÖY'DE YAZ SPOR OKULLARININ 10'UNCUSU BAŞLADI

SARAY STREETBALL TURNUVASI’NA KAYITLAR BAŞLADI

VAHAP AKAY PAYLAŞTI

TEKİRDAĞ’DA YELKEN KUPASI HEYECANI

ÇOCUKLAR YAZ KURSLARINDA HEM EĞLENECEK HEM DE ÖĞRENECEK