Tarih: 10.01.2022 16:20

LİDER 1911’E ÜÇ TAKVİYE…

Facebook Twitter Linked-in

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele veren 1911 Çerkezköyspor, sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarına başladı. Bir haftadır kendi tesislerinde ikinci yarıya günde çift antrenman yaparak hazırlanan 1911 Çerkezköyspor’da gözler transfere çevrildi. Sezon arasında Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan’ın ‘Takviye’ yapacağız açıklamasının ardından Teknik Direktör Yahya Aydın, “Başkanımızla konuştuk. İstişare yaptık. İyi giden bir takımımız var. Bunu bozmaya gerek yok. Üç oyuncu takviyesiyle sezonun ikinci yarısına girmeye karar verdik.” dedi.

ÜÇ TAKVİYE YAPILDI

1911 Çerkezköyspor’un devre arasında bir santrafor, bir orta saha ve bir de sol kanat oyuncusu transfer ettiğini hatırlatan teknik direktör Yahya Aydın, “Bigaspor’dan santrafor Mustafa Topuz, İzmirspor’dan sol kanat oyuncusu Murat Turan’ı transfer ettik. Bir de Beşiktaş altyapısından orta sahaya Enes Akar’ı aldık. Genç bir arkadaşımız. BeşiktaşU19’dan. Üç oyuncuyla transferimizi tamamladık. Kadromuzda 21 futbolcu oldu. Sezonun ikinci yarısına bu kadroyla başlayacağız.” dedi.

GÜNDE ÇİFT ANTRENMAN YAPIYOR

Sezonun ilk yarısını lider tamamlayan 1911 Çerkezköyspor geçen hafta sahaya inmişti. Bir haftadır antrenmanlara başladıklarını hatırlatan Teknik Patron Yahya Aydın, “Günde çift antrenman yapıyoruz. Antrenmanlarımız kondisyon ağırlıklı. Güçlendirme yapıyoruz. Sezona 14 gün kalana kadar günde çift antrenmanla devam edeceğiz.”diye konuştu.

KAMP HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Bu ayın sonunda başlayacak olan lig öncesinde bir hafta kamp yapacaklarını söyleyen teknik direktör Yahya Aydın, “Başkanımız kamp yeriyle ilgili çalışmaları sürdürüyor. Ayın 14-15’i gibi kampa başlayacağız. Lig öncesi bir hafta kamp yapacağız. İlk maçımız aslında 30 Ocak’ta ancak Marmaraereğlisi ligden çekildiği için o haftayı bay geçeceğiz. İlk maçımız 6 Şubat’ta Kapaklı ile.” açıklamalarında bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —