HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

TRAFİK YOĞUNLUĞUNU AZALTACAK

TRAFİK YOĞUNLUĞUNU AZALTACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Kuzey Yolu projesinin tamamlanması halinde Çorlu`nun trafiğinin rahatlayacağını söyledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığında, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve Çorlu Belediyesi yöneticilerinin katıldığı,  Çorlu ilçesinin trafiğinin rahatlatılması amacıyla hayata geçirilmesi planlanan `Çorlu Kuzey Yolu` projesi ile ilgili değerlendirme toplantısı Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu`nda gerçekleştirildi.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte Çorlu ilçesinin kuzeyinde, doğudan batıya ulaşım sağlanmış olacak. Proje kapsamında 1 Kasım Caddesi`nden Dumlupınar Caddesi`ne, daha sonra Halit Ziya Uşaklıgil ve ardından Fatih Caddesi`ne bağlantı yapılacak ve Çorlu ilçesine alternatif bir yol kazandırılacak.

Çorlu `Kuzey Yolu` projesi için çalışmaların  sürdüğünü belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çorlu İlçesi`nin trafik yoğunluğunu azaltacak, vatandaşlarımıza daha konforlu bir ulaşım imkanı sağlayacak ve şehir içi trafiğine alternatif bir yol kazandıracak Kuzey Yolu projemiz için çalışmalarımız devam ediyor. Çorlu Belediye Başkanımız ve diğer yetkililer ile birlikte oldukça verimli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Halkımızın rahat ve güvenli ulaşım sağlayabilmeleri için bu alandaki hizmet ve yatırımlarımıza devam edeceğiz" dedi.



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI