KURBAN BAYRAMI BAĞIŞLARINIZ, KANSER HASTALARINA UMUT OLSUN!

KURBAN BAYRAMI BAĞIŞLARINIZ, KANSER HASTALARINA UMUT OLSUN!

Türk Kanser Derneği, kanser hastalarına umut olmak için çağrıda bulunuyor.

Kurban Bayramı, sevdiklerimizi hatırlamanın, dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemli günlerinden biri. Kurban Bayramı yaklaşırken, kanserle mücadele eden milyonlarca hastaya ve ailelerine destek sağlayan Türk Kanser Derneği, kanser hastalarına umut olmak için çağrıda bulunuyor. Dernek, Kurban Bayramı’nda derneğe yapılacak bağışların, hastaların tedavi süreçlerinde büyük bir fark yaratacağını belirtiyor. 

KURBAN BAĞIŞLARINIZ UMUT OLACAK

Türk Kanser Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Duruman yaptığı açıklamada, "Türk Kanser Derneği olarak kurulduğumuz günden bugüne milyonlarca kanser hastamızın yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. İmkânı kısıtlı kanser hastalarımızın tedavilerine destek oluyor, mücadelelerinde ekonomik zorluklarını hafifletmek için maddi ve ayni yardımlarda bulunuyor, Mucizevi Konaklama ve Yaşam Merkezi’mizde tedavi süreleri boyunca ücretsiz olarak konaklamalarını sağlıyoruz. Ayrıca beslenme danışmanlığı, psikolojik destek, ikinci görüş gibi daha pek çok ücretsiz hizmetimizle her zaman yanlarında olmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Tüm bunları da vatandaşlarımızın kıymetli bağışları ile gerçekleştirebiliyoruz. Yaklaşan Kurban Bayramı’nın hastalarımıza umut olabilmesi için de tüm vatandaşlarımızdan desteklerini bekliyoruz. Yapılan Kurban Bayramı bağışlarını, kurban kesimi gerçekleştirmeden hastalarımızın ihtiyaçlarını karşılamak, zorlu mücadelelerinde onlara umut olmak üzere kullanıyoruz. Hastalarımız için, maddi ve manevi desteğin ne kadar önemli olduğunu bilmenizi isteriz. Unutmayın,her bağış bir umut, her umut bir yaşamdır." ifadelerini kullandı.

PAYLAŞTIKÇA BAYRAM OLUYOR

Bu bayramda sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu anlar yaşarken, kanser hastalarına umut olmayı da unutmayın. Türk Kanser Derneği'ne bağış yaparak bir kişinin hayatına dokunabilir, onlara yaşama sevinci ve güç verebilirsiniz. Bağış yapmak isteyenler, bağışlarını aşağıdaki hesap numarasına yatırabilirler:

 

Akbank – Kasımpaşa Şubesi – TL Hesabı

Hesap Adı: Türk Kanser Derneği / 

IBAN: TR89 0004 6000 6888 8000 0301 55

 

Türk Kanser Derneği ve bağış yolları hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.turkkanserdernegi.org ziyaret edebilir veya 0212 238 30 30 numarasından derneğe ulaşabilirsiniz.



İŞTE BÜYÜKŞEHİR’İN BAYRAMDAKİ HİZMET BİLANÇOSU

ENGELLİYE YENİ ENGEL GETİREN VERGİ PAKETİ KABUL EDİLEMEZ!

TEKİRDAĞ BAROSU’NDA BAYRAMLAŞMA

JANDARMA KAYBOLAN KOYUNLARI DRON İLE BULDU

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ VE BAKANLAR, KIRKPINAR’A DAVET EDİLDİ