Gündem

Gündem Haberleri

KUMARHANELER AVUCUMUZUN İÇİNDE

KUMARHANELER AVUCUMUZUN İÇİNDE

Deva Partisi İl Başkanı Ozan Varan, son dönemlerde, özellikle gençlerde sıklıkla görülen sanal kumar bağımlılığı, sanal oyunlar ile ilgili uyarıda bulundu.

Deva Partisi İl Başkanı Ozan Varan,  son dönemlerde, özellikle gençlerde sıklıkla görülen sanal kumar bağımlılığı, sanal oyunlar ile ilgili bireylerin sosyal hayatını olumsuz yönde etkilemenin yanı sıra maddi zorluklara da yol açtığını belirterek;“Ülkemizde kumar oynatmak ya da kumar oyunlarına ortam sağlamak kanunen 1996 da yasaklandı. Fakat gelişen teknoloji ile artık herkesin kumarhanesi avucunun içinde, cep telefonunda''. dedi.

TEKİRDAĞ'DA SANAL KUMAR YAŞI 14'E DÜŞTÜ

Kumarın geleneksel biçimlerinin ötesine geçen yeni, şansa dayalı kazanç vaat eden bir dizi platform ortaya çıktığını dile getiren İl Başkanı Ozan Varan, yine aynı şekilde; ''Şehrimizde yapmış olduğumuz araştırmalarda Sanal kumar yaşının 14'lere düştüğü görülüyor. Özellikle gençlerde yaygınlaşan bu illet, evlerinde oturdukları yerden banka şubesine bile gitmeden kredi alıp kredi kartı sahibi olan gençler, internet üzerinden sanal kumar oynatan sitelerin tuzağına düşüyor. Sanal kumar siteleri özellikle gençler üzerinde büyük bir tehlike oluşturuyor ve aileler bu durumdan ciddi şekilde etkileniyor''.dedi.

AİLELER DİKKAT !!!

Varan açıklamasını şöyle tamamlandı: “Kumar belâsının 90'lı yıllara oranla, günümüzde çok daha tehlikeli olduğu gözler önündedir. Yetkililerin acilen önlemler alması ve Ailelerinde çocuklarımızı bu tip Sanal kumar sitelerinden uzak tutması gerekmektedir. Önüne geçilmediği takdirde çok ciddi sıkıntılar , ruhsal travmalar, maddi kayıplar ve bu kayıpların ötesinde ölümle sonuçlanan intiharlar dahi gerçekleşmesi söz konusu olduğunu dile getirdi.”



Anahtar Kelimeler: KUMARHANELER AVUCUMUZUN İÇİNDE

SILA BEBEĞİN TEYZESİ KONUŞTU

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS MÜJDESİ

HAYRİ MUMCUOĞLU CADDESİ'NDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

ASFALT YERİNDEN SÖKÜLDÜ, CADDE SULAR ALTINDA KALDI

BAŞKAN AKAY TRAFİK SORUNUNA EL ATTI!