KÜÇÜK YAYLASPOR ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

KÜÇÜK YAYLASPOR ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Onursal Başkanı olduğu Küçük Yaylaspor 5-0’lık galibiyetle 1. Amatör Kümede şampiyonluğunu ilan etti.

1.Amatör Kümede şampiyonluk mücadelesi veren Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Küçük Yaylaspor, Eriklispor galibiyetiyle şampiyonluğunu ilan etti. Küçük Yaylaspor, 5-0 maçı kazandı.

ŞAMPİYONLUĞUNU 5-0’LIK GALİBİYETLE İLAN ETTİ

Küçük Yaylaspor, ligin bitimine 1 hafta kala 1 Amatör Kümede 2021-2022 sezonunun şampiyonu oldu. Bugün Eriklispor ile karşı karışa gelen Küçük Yaylaspor, maçtan 5-0 galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti. Sahada sevinç yumağı haline gelen Küçük Yaylasporlu futbolcular teknik direktör Gültekin Duran ve yöneticilerle şampiyonluğu kutladı.

KULÜP YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA

Şampiyonluğunu ilan eden  Küçük Yaylaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada Onursal Başkan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’e kulübün kuruluşundan itibaren şampiyonluğa kadar verdiği destekler için teşekkür etti. Açıklamada, “Köyümüzün ve Kulübümüzün adını en iyi şekilde duyurmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığımız bu günlerde en büyük destekçimiz, Onursal Başkanımız sayın Ahmet Çetin'e teşekkür ederiz.” denildi.

Bu arada, Küçük Yaylaspor’un onursal başkanı olan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’de şampiyon olan Küçük Yaylaspor’un futbolcuları, teknik ekibi ve kulüp yönetimini tebrik etti.

 



Anahtar Kelimeler: KÜÇÜK YAYLASPOR ŞAMPİYONLUĞUNU

KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI