KÜÇÜK YAYLASPOR ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLEDİ

KÜÇÜK YAYLASPOR ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLEDİ

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Onursal Başkanı olduğu Küçük Yaylaspor’un Kıyıköy Spor’u 2-1 yendiği maçta takımı yalnız bırakmadı. Maçı kazanan Küçük Yaylaspor, lig bitmeden şampiyonluğu garantiledi.

1.Amatör Kümede şampiyonluk mücadelesi veren Küçük Yaylaspor, bu hafta oynadığı Kıyıköy Spor maçının ardından şampiyonluğu garantiledi.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR

Küçük Yaylaspor, lig bitmeden şampiyonluğu garantiledi. Bu hafta Kıyıköy Spor ile mücadele eden Küçük Yaylaspor maçı 2-1 kazandı. Küçük Yaylaspor’un onursal başkanı olan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, maçta yalnız bırakmadığı Küçük Yaylaspor, futbolcu ve yöneticileriyle birlikte şampiyonluk yolunda büyük bir sevinci birlikte yaşadı. Ahmet Çetin, futbolculara galibiyet primi de dağıttı.

Karşılaşmayı 2-1 kazanan Küçük Yaylaspor, maçın ardından büyük bir sevinç yaşadı. Küçük Yaylaspor Teknik Direktörü Gültekin Duran maçın ardından yaptığı açıklamada, “Maç için söylenecek tek cümle var.  Kalesinde 6’ncı dakikada penaltı gören ve penaltıyı kurtaran ve maçı bırakmayan 85. dakikada golü bulan, 90’da kalesinde golü gören ve biz bitti demeden bitmez diyen, 90 artı 2’de golü bulan koca yürekli aslanlarımı kutluyorum. Hepsinin alınlarından öpüyorum.”dedi.

EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ…

Şampiyonluğu garantileyen Küçük Yaylaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada ise Onursal Başkan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’e kulübün kuruluşundan itibaren verdiği destekler için teşekkür etti. Açıklamada, “Köyümüzün ve Kulübümüzün adını en iyi şekilde duyurmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığımız bu günlerde en büyük destekçimiz, Onursal Başkanımız sayın Ahmet Çetin'e Teşekkür ederiz.” denildi.



KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI