KORONA VİRÜSÜNDEN SON DURUM; AKTİF VAKA SAYISI 450 BİN

KORONA VİRÜSÜNDEN SON DURUM; AKTİF VAKA SAYISI 450 BİN

Türkiye'de korona virüsü salgınıyla mücadele sürüyor. Güncel verileri açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aktif vaka sayısının 450 bin 126 olduğunu duyurdu

Türkiye’de korona virüsü salgınıyla mücadele sürerken, aşı konusunda vatandaşlara çağrı yapıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter’dan yaptığı paylaşımda “Türkiye, Covid-19 aşısı için vatandaşına mecburiyet getirmedi. Fakat şartlar, aşının zaten bir mecburiyet olarak görülmesi gerektiğini ortaya koymaktadır. Kişilerin iradesi toplum yararını gözetmelidir. Sorumluluk duygusu aşı olmayı gerektirir. Salgında sorumluluktan kaçılmaz” dedi.

BAKAN KOCA’DAN VAKA SAYISI

Sosyal medya hesabından güncel verileri paylaşan Bakan Koca, aktif vaka sayısını da duyurdu. Koca, mesajında şunları kaydetti:

“Aktif vaka sayımız yaklaşık 450.126. Testi pozitif çıkmış kişilerin, şikayetleri ne düzeyde olursa olsun, hastalığın yayılmasına izin vermemek için izolasyon koşullarına kesinlikle uymaları gerektiğini hatırlatmak istiyoruz. Salgınla mücadelede başarı ortak sorumluluğa bağlı.”

 



Anahtar Kelimeler: KORONA VİRÜSÜNDEN DURUM; AKTİF SAYISI

TÜRKSAT 6A’NIN FIRLATMA TARİHİ BELLİ OLDU

HAVA’DAN 7 MİLYON 916 BİN 726 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ

MHRS'DE YENİ DÖNEM HASTALARI MEMNUN ETTİ

TSD'DEN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

KARADENİZ HAVZASI PROGRAMI’NIN PROJE TEKLİF ÇAĞRISI BAŞVURULARI BAŞLADI