KORAY AYDIN`DAN TRAKYA TURU

KORAY AYDIN`DAN TRAKYA TURU

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, hafta sonunu Trakya`da geçirdi. Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne`de bir dizi açılış ve partiye katılım törenlerine katılan Koray Aydın, İYİ Parti`nin her geçen gün büyüdüğünü söyledi.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, hafta sonunda Trakya`da geçirdi. Koray Aydın, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne`de bir dizi açılış ve partisinin üye katılım törenlerine katıldı.

ÜYE KATILIM TÖRENİ DÜZENLENDİ

Cumartesi günü ilk olarak Tekirdağ`a gelen Koray Aydın, burada İl Başkanı Sertaç Alkaya ve Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan ile ilçe başkanları ve partililer tarafından karşılandı. Tekirdağ`da İYİ Parti`ye katılanlara rozetlerini takan Aydın, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi`nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, İYİ Parti`nin Türkiye`nin umudu olduğunu savundu.

Partisinin il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek üye katılım törenlerine katılan  İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, cumartesi günü Tekirdağ ve Edirne`de gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Kırklareli`ye geçti.

KIRKLARELİ İL BAŞKANLIĞI`NIN AÇILIŞINA KATILDI

Pazar günü  Kırklareli İl Başkanlığı`nın yeni binasının açılışına katılan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, "Türkiye`nin geleceği ile ilgili oyun kurma kabiliyetine sahip olan İYİ Parti, seçimlerde iktidarın en büyük alternatifidir" diye konuştu.

Kırklareli İl Başkanlığı`nın yeni binasının açılışını gerçekleştiren Koray Aydın, daha sonra partiye yeni katılan isimlere rozetlerini taktı. Aydın törende yaptığı konuşmada ise gündemine ilişkin  açıklamalarda bulundu.



Anahtar Kelimeler: