Politika

Politika Haberleri

KORAY AYDIN`DAN TRAKYA TURU

KORAY AYDIN`DAN TRAKYA TURU

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, hafta sonunu Trakya`da geçirdi. Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne`de bir dizi açılış ve partiye katılım törenlerine katılan Koray Aydın, İYİ Parti`nin her geçen gün büyüdüğünü söyledi.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, hafta sonunda Trakya`da geçirdi. Koray Aydın, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne`de bir dizi açılış ve partisinin üye katılım törenlerine katıldı.

ÜYE KATILIM TÖRENİ DÜZENLENDİ

Cumartesi günü ilk olarak Tekirdağ`a gelen Koray Aydın, burada İl Başkanı Sertaç Alkaya ve Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan ile ilçe başkanları ve partililer tarafından karşılandı. Tekirdağ`da İYİ Parti`ye katılanlara rozetlerini takan Aydın, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi`nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, İYİ Parti`nin Türkiye`nin umudu olduğunu savundu.

Partisinin il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek üye katılım törenlerine katılan  İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, cumartesi günü Tekirdağ ve Edirne`de gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Kırklareli`ye geçti.

KIRKLARELİ İL BAŞKANLIĞI`NIN AÇILIŞINA KATILDI

Pazar günü  Kırklareli İl Başkanlığı`nın yeni binasının açılışına katılan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, "Türkiye`nin geleceği ile ilgili oyun kurma kabiliyetine sahip olan İYİ Parti, seçimlerde iktidarın en büyük alternatifidir" diye konuştu.

Kırklareli İl Başkanlığı`nın yeni binasının açılışını gerçekleştiren Koray Aydın, daha sonra partiye yeni katılan isimlere rozetlerini taktı. Aydın törende yaptığı konuşmada ise gündemine ilişkin  açıklamalarda bulundu.



Anahtar Kelimeler:

MİLLETVEKİLİ AVŞAR, GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK'A TEKİRDAĞ'DAKİ GENÇLİK TESİSLERİNİ SORDU

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BU KEZ ENGELLİLERİ SORDU

AVŞAR BAKANLARA DEPREM BÖLGESİNİ SORMAYI SÜRDÜRÜYOR

MİLLETVEKİLİ AVŞAR: ÇADIRDA EĞİTİM ALAN KAÇ ÇOCUK VAR?