KÖPEKLERİ BESLEMEK İÇİN GİTTİ, TİLKİYLE DOSTLUK KURDU!

KÖPEKLERİ BESLEMEK İÇİN GİTTİ, TİLKİYLE DOSTLUK KURDU!

Istranca Ormanları’na atılan kedi ve köpekleri beslemek için giden hayvansever vatandaş, aç bir tilkiyle yaşadığı macera objektiflere böyle yansıdı.

Ormanlık alanlara vicdansızların attığı kedi ve köpek gibi evcil hayvanları beslemeyi alışkanlık haline getiren Çerkezköylü vatandaş Murat Akbay, son beslemesinde evcil olmayan aç bir tilkiyle dostluk kurdu. Köpekler için hazırlanan mamaya el koyan sevimli tilkiyle, hayvansever vatandaş Murat Akbay’ın macerası, görenlerin içini ısıttı.

POŞETİ ALIP KAÇMAK İSTEDİ AMA…

Hafta sonlarında Çerkezköy’den kalkıp doğaya açılan hayvansever vatandaş Murat Akbay, her zaman olduğu gibi yanında götürdüğü kedi köpek mamalarıyla vicdansızların doğaya attığı kedi ve köpek gibi evcil hayvanları beslemek istedi. Yıldız Dağları ve Istranca ormanlarına geldiğinde önünü kesen aç bir tilkiyle karşılaşan hayvansever Murat Akbay, yanındaki mamadan ona da vermek istedi. Ancak, tilki öyle çok açıkmış olacak ki hayvansever Akbay’ın poşeti açmasına bile bir türlü fırsat vermedi. Tilkiyle bir süre sıcak dakikalar yaşayan Akbay, nihayetinde onu beslemeyi başardı. Akbay ile ormanda aç kalan tilkinin dostluğundan geriye bu fotoğraf ve görüntüler kaldı.

 



ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM

İLK BİN İÇİNDE 35 FİRMA ÇERKEZKÖY TSO ÜYESİ

TİM’İN İLK 1000 FİRMA ARASINDA ÇOSB’DEN 28 FİRMA GİRDİ