KONGREDE BİRÇOK GİZLENEN BİLGİYİ ÜYELERİMİZLE PAYLAŞACAĞIZ

KONGREDE BİRÇOK GİZLENEN BİLGİYİ ÜYELERİMİZLE PAYLAŞACAĞIZ

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Necati Aksu, kooperatifin esnafın faydasına yönelik tam anlamıyla işletilmediğini öne sürerek, böyle dedi.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Necati Aksu, bu pazar yapılacak olan kongreye atıfta bulunarak, “Kooperatifle ilgili gizlenen birçok bilgiyi üyelerimizle paylaşacağız.”dedi.

Bir yıl önce Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül ile birlikte girdikleri seçimde uzun yıllar koltukta oturan Esnaf ve Sanatkarlar Odası‘nın önceki başkanı Ali Bozdağ’ı devirerek, seçim kazanan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Necati Aksu, bu kez Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanlığı’na hazırlanıyor. Yaklaşık bir aydır seçim kampanyası yürüten Necati Aksu, 29 Ocak Pazar günü Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak seçimin favorisi olarak dikkat çekti. 

30 YILLIK ESKİ SİSTEMİ DEVİRECEĞİZ

Pazar günü başkanlığa seçilmesi beklenen Necati Aksu’nun en büyük destekçisi ise Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül. Seçim kampanyasını ‘Yeni nesil esnaf kooperatifçiliği’ sloganı ile yürüten Başkan Adayı Necati Aksu, “Allah nasip ederse, pazar günü 30 yıllık bir eski sistemi devireceğiz. Artık yeni nesil esnaf kooperatifçiliği dönemine giriyoruz. Bundan sonra esnafımızın en büyük destekçisi Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olacak. Artık Çerkezköy’den esnafımız, kredi almak için Kapaklı Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne gitmeyecek. Çerkezköy’den alacak hak ettiği krediyi.”dedi. Mevcut yönetimin 30 yıldan beri Kefalet ve Kredi Kooperatifleri’nin birçok yasal mevzuatlarını ‘Yönetim kararı’ diyerek uygulamaktan kaçındığını dile getiren Başkan Adayı Necati Aksu, “2020 yılından beri Tekirdağ bölgemiz ve bölge dışında gezdiğimiz il be ilçelerde 70 oda başkanı ve kooperatif başkanlarıyla yaptığımız istişareler, aldığımız eğitim, bilgi birikim ve tecrübe ile dersimize çok iyi çalıştık. Esnaflarımızın hak ettiğini alabilmesi için, yeterli plasmanın, kredinin Çerkezköyümüz’e gelmesi için gerekirse Ticaret bakanlığımızın kapısında yatacağız! Allah nasip ederse, pazar günü kongrede birçok şeyi açıklayacağız. Tüm üyelerimiz, esnafımız duysun öğrensin diye. Kazananın Çerkezköy olması için Çerkezköy esnafının kazanması için güçlü bir kooperatif güçlü esnaf için ‘Yeni nesil kooperatifçilik için’ Necati Aksu’yu seçin.” şeklinde kooperatif üyelerine çağrıda bulundu.



TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ