KOMİSER YARDIMCISI ÖZDEMİR: HER ZAMAN MİLLETİMİZİN EMRİNDE GÖREV YAPACAĞIZ

KOMİSER YARDIMCISI ÖZDEMİR: HER ZAMAN MİLLETİMİZİN EMRİNDE GÖREV YAPACAĞIZ

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Saray’da da düzenlenen törenle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Yıldönümü nedeniyle pazartesi günü saat 10.00’da Atatürk Alanı’nda çelenk töreni düzenlendi. Saray İlçe Emniyet Müdür Vekili Vahap Uyar’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Saray’da da düzenlenen törenle kutlandı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Komiser Yardımcısı Koray Özdemir gerçekleştirdi.  Özdemir, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 

HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ

“ Bugün Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu sevinci ve heyecanı birlikte paylaşma nezaketi gösteren sizlere, mensubu olmaktan gurur ve şeref duyduğum teşkilatım adına saygı ve şükranlarımı arz ediyorum. Emniyet teşkilatının en temel ve sorumlulukları; Toplumda dirlik ve düzeni sağlamak, insanların can ve mal güvenliğini korumak, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini kullanabilmelerini sağlamak, halk ile devlet arasında köprü kurarak, devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğüne sahip çıkmaktır. Türk Polis Teşkilatı bu görev ve sorumlulukları bakımından ülkemizin en köklü, en temel kurumlarından biridir. Teşkilatımız 178 yıldır çağdaş görev anlayışı içinde mesleğindeki yenilikleri ve gelişmeleri takip ederek, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün belirttiği gibi Cumhuriyetin ve yasaların daimi kalkanı olarak sorumluluklarını yerine getirmektedir.

Şartlar ne olursa olsun güler yüzlü, şefkatli ve her zaman milletimizin emrinde, görevimizi yerine getirmeye kararlılıkla devam edeceğiz. Başarılarımızda bizleri arkamızda izleyen yüce milletimizin önümüzde ise yolumuzu aydınlatan Atatürk ilke ve inkılaplarının bulunduğunun bilincindeyiz. Bu vesile ile; Tüm teşkilatlarımızın ve fedakar ailelerinin 178.kuruluş yıldönümünü kutlar, aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anarken, kahraman gazilerimiz emeklilerimizle ve halen görev başında bulunan tüm silah arkadaşlarıma ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.”

BAŞKAN ERKİŞ ÇELENK TÖRENİNE KATILDI

Atatürk Alanı’nda gerçekleşen törene Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Saray İlçe Emniyet Müdür Vekili Vahap Uyar ve teşkilat mensupları, Saray Belediye Başkan Yardımcısı Birdal Gökdağ,  Ak Parti Saray İlçe Başkan Vekili, Cumhuriyet Halk Partisi Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç, Milliyetçi Hareket Partisi Saray İlçe Başkanı Yusuf Duman, Saadet Partisi Saray İlçe Başkanı Şaban Mısırlı, CHP Saray İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alper Çarıkçı ve Yönetimi, CHP Saray İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeliha Neşeli ve Yönetimi, Saray İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emrah Kaya, Saray İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Uçak, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Saray Temsilcisi Hüseyin Taşkın ve Muharip Gaziler, Belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

 



OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI

BUĞDAY TARLASINDAKİ KAMYON ALEV ALDI

TEKİRDAĞ’DA 20. GELENEKSEL YAYLA ŞENLİKLERİ BAŞLADI: YÜZLERCE KİŞİLİK HORON BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ