KOCAELİ MİLLETVEKİLİ YILMAZ’DAN ÇERKEZKÖY’E ZİYARET

KOCAELİ MİLLETVEKİLİ YILMAZ’DAN ÇERKEZKÖY’E ZİYARET

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti ‘Türkiye Buluşmaları’ programı kapsamında Çerkezköy’de bir dizi ziyarette bulundu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, ‘Türkiye Buluşmaları’ programı kapsamında Çerkezköy’e geldi. Kocaeli Milletvekili Yılmaz, ilk ziyaretini AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, ilçe başkanı Salih Azbay ve yönetimiyle biraraya geldi. 

Çerkezköy ziyaretine AK Parti Çerkezköy ilçe teşkilatını ziyaret ederek başlayan Milletvekili Yılmaz’ı İlçe Başkanı Salih Azbay ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Milletvekili Yılmaz, İlçe teşkilatında basın açıklamasında bulundu. Kocaeli ve Çerkezköy’ü kıyaslayan Kocaeli Milletvekili Yılmaz, “Çerkezköy, Kocaeli ile örtüşen yanları çok. Bölge insanı çok sıcakkanlı. Sağ olsunlar bizi bağırlarına bastılar.” dedi.

TÜRKİYE BULUŞMALARI…

Ak Parti’nin Türkiye Buluşmaları programına atıfta bulunan Kocaeli Milletvekili Yılmaz, “Kocaeli’nde her sene ciddi manada bir nüfus artışı oluyor. Bu durumda tabii yeni okul, sağlık tesisi gibi ihtiyaçların doğmasına neden oluyor. Özellikle eğitim ve sağlık temelinde şehirlerimizin öncelikli olarak beklentilerinin karşılanması için planlamalar, çalışmalar yapıyoruz. Burada da arkadaşlarımız aynı şekilde çalışıyor. İller arası kaynaşma oluyor güzel oluyor bu ziyaretler. Kocaeli’nden Tekirdağ’a selam götürüyoruz, onların selamını alıyoruz. Ortak dostluklar kuruluyor.  Genel merkezimizin bu organizasyonumuzu çok faydalı buluyoruz.”dedi.

ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

Kocaeli Milletvekili Yılmaz, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Çerkezköy çarşı-pazar dolaşarak, esnaf ziyaretinde bulundu. Yılmaz’a Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Esnafla sıcak temaslarda bulunan Milletvekili Yılmaz, ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulundu.



MİLLETVEKİLİ EDİZ ÜN: TMO’NUN DÜŞÜK FİYATLARI ÇELTİK ÜRETİMİNİ BİTİRECEK

TEKİRDAĞ’DA SU ÇALIŞTAYI YAPILACAK

KİŞİSEL VERİLERİN CALINMASINA İLİŞKİN SORU ÖNERGESİ VERDİ

CANDAN BAŞKAN'DAN EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ İSTEĞİ