KLASİK TÜRK MÜZİĞİ SANATÇISI ÜNLÜATAER KULAKLARIN PASINI SİLDİ

KLASİK TÜRK MÜZİĞİ SANATÇISI ÜNLÜATAER KULAKLARIN PASINI SİLDİ

Çerkezköy Belediyesi’nin mart ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Klasik Türk Müziği sanatçısı Bekir Ünlüataer, konser verdi.

Çerkezköy Belediyesi’nin Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne alan Klasik Türk Müziği sanatçısı Bekir Ünlüataer sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Çerkezköy Belediyesi’nin Mart ayı kültür ve sanat etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne alan Klasik Türk Müziği sanatçısı Bekir Ünlüataer, söylediği birbirinden güzel besteler ile izleyenlerin kulaklarının pasını silerken, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

AYAKTA ALKIŞLANDI

Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Meclis Üyesi Beytullah Coşkun’un da izlediği konserin sonunda Klasik Türk Müziği sanatçısı Bekir Ünlüataer’e Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı tarafından çiçek verilip, teşekkür edilirken, sahne performansı ile Klasik Türk Müziği tutkunlarından tam not alan Klasik Türk Müziği sanatçısı Bekir Ünlüataer ayakta alkışlandı.

 



ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

RESİM YARIŞMALARINDA BİRİNCİ VE İKİNCİ OLDULAR