KIZILAY’DAN AHMET ÇETİN’E TEŞEKKÜR

KIZILAY’DAN AHMET ÇETİN’E TEŞEKKÜR

Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’e, 3 yıldır yaptığı bağışlar nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, yaptığı bağışlarla Kızılay’a destek olan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’e teşekkür plaketi verdi. Karaca, “Çetin Group, 3 yıldır çeşitli vesilelerle hep yanımızda oldu. Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bey’e teşekkür ederiz.”dedi.

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİLER

Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi, bağışçılarına teşekkür ediyor. Düzenli olarak Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi’ne bağışta bulunan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’i Çetin Group Merkez Binası’nda ziyaret eden Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca ile Yönetim Kurulu Üyeleri 25-26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ve  Necmettin Gül, teşekkür etti. 3 yıldır Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanlığı görevini yürüten Hasan Karaca, daimi bağışçıları Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’e bir de teşekkür plaketi verirken, “Üç yıldır çeşitli vesilelerle Çetin Group, Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi’ne destek oldu, bağışta bulundu. Hayırseverimizden gelen bu bağışları Kızılay olarak biz de ihtiyaç sahiplerine aktarıyoruz. Bize her yıl değişik katkılarda bulundular. Gıda paketi gibi, alışveriş kartı gibi, maske gibi pandemi de kullanılan ürünler, daha birçok destekleri oldu. Bugüne kadar teşekkür edememiştik. Bugün Türk Kızılayı olarak Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Ahmet Çetin Bey’e yönetim kurulu üyelerimizle, bize verdikleri destekler için teşekkür etmeye geldik. Bağışlarının bundan sonrada devam edeceğini biliyoruz ve çok teşekkür ederiz.”diye konuştu.

“KIZILAY’A SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Kızılay gibi gönüllülük esasına göre görev yapılan bir kuruma herkesin elinden geldiği kadar destek olması gerektiğini belirten Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ise, “Kızılay bizim gözbebeğimiz hepimiz sonuna kadar sahip çıkacağız.” ifadelerini kullandı.  



Anahtar Kelimeler: KIZILAY’ AHMET ÇETİN’ TEŞEKKÜR

KIRKPINAR’DA BAŞPEHLİVAN YUSUF CAN ZEYBEK OLDU

KIRKPINAR’DA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YARALI LEYLEĞİ İTFAİYE KURTARDI

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI