KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcısı TRAKYA E-DÖNÜŞÜM Yetkilisi Ahmet Erdi tarafından “Elektronik İmza (e-imza) İş Birliği Protokolü” imzalandı.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcısı TRAKYA E-DÖNÜŞÜM Yetkilisi Ahmet Erdi tarafından “Elektronik İmza (e-imza) İş Birliği Protokolü” imzalandı. 

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Odamızın bünyesinde yardımcı olabileceğimiz her konuda üyelerimizin çözüm ortağı olmaya çalışıyoruz”dedi.

Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, imzalanan “Elektronik İmza (e-imza) İş Birliği Protokolü” ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında; “Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası olarak yalnızca merkezdeki üyelerimize değil; Pınarhisar, Demirköy ve Kofçaz İlçelerimizdeki üyelerimize de hizmet veriyoruz. Bölgemizde son yıllarda sanayi alanında kayda değer gelişmeler yaşanıyor. Üye sayımızın artışında ciddi bir ivme var ve Odamızın bünyesinde yardımcı olabileceğimiz her konuda üyelerimizin çözüm ortağı olmaya çalışıyoruz. Bunlardan bir yenisi de e-imza hizmeti ile ilgilidir. 5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu gereğince, şirketlerimizin yaptıkları her yasal değişiklikte üyelerimizin e-imzası talep edilmektedir. Merkezi Sicil Sistemi’nde (MERSİS) üyelerimiz bütün işlemlerde öncelikle e-imza ile sistem üzerinden işlem yapmak durumundalar. Bu kapsamda TRAKYA E-DÖNÜŞÜM ile “Elektronik İmza (e-imza) İş Birliği Protokolü” imzaladık. Bu uygulama, kayıt altına alma noktasında da önemli bir katkı sağlayacak. E-imza ihtiyacı olan üyelerimiz bundan sonra Odamız ile irtibata geçebilirler. Odamızdan e-imza alan firmaların işleri kolaylaşacak. Zaman kaybı, odaya gidiş geliş masrafları ortadan kalkacak. Başvurular elektronik ortamda yapılacağı için kâğıt israfının da önüne geçilecek” dedi.



TEKNEYE EŞLİK EDEN YUNUS KAMERADA

ÇORLU’DA YAZ DÖNEMİ DESTELEME KURSLARI BAŞLADI

TEKİRDAĞ’DA TANKER TRAKTÖRE ÇARPTI FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

MİLLİ GURUR TÜRKSAT 6A’NIN UZAY YOLCULUĞU YARIN BAŞLIYOR

BAŞKAN TAŞYASAN NİL KİDS’İN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ