KIRKLARELİ TARIM KREDİ YAĞ SAN. VE TİC. A.Ş.’NİN KURULUŞU İÇİN İMZALAR ATILDI

KIRKLARELİ TARIM KREDİ YAĞ SAN. VE TİC. A.Ş.’NİN KURULUŞU İÇİN İMZALAR ATILDI

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık: "Ülke ekonomimize büyük katkı sağlayacak."

Kırklareli il sınırları içerisinde kurulacak İlk Genel Müdürlük olan Tarım kredi Yağ Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin kuruluş protokolü Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Mali ve İdari İşler Direktörü Ahmet Taner Şengül tarafından düzenlenen tören ile imzalandı.

Düzenlenen imza töreninde; Muhasebe Uzmanları Talha Çalış, Zuhal Mutlu, Genel Muhasebe Uzmanı Aslı Emir ile İdari İşler Uzman Yardımcısı Canan Şensöz’de yer aldı. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

 “Önümüzdeki günlerde Genel Müdürlük statüsü kazanacak ve Kırklareli’miz il sınırları içerisinde kurulacak olan İlk Genel Müdürlük olması bakımından bizim için çok büyük bir önem taşıyan Tarımkredi Yağ Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin kuruluşuna şahitlik ve ev sahipliği yaptık. Kurulan şirket Balıkesir’in Gömeç Şubesi ile Edirne’nin Uzunköprü Şubesi’ne Genel Müdürlük yapacak. Başta ilimiz ekonomisi olmak üzere ülke ekonomimize büyük katkısı olacak şirketimiz hayırlı olsun."



100 BALYA SAMAN KÜL OLDU

MEYVE BAHÇELERİNDE KAHVERENGİ KOKARCA KONTROL GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KIRKLARELİ’NDE 6 KİŞİNİN HAYATINI KAYBETTİĞİ TESİSTE KEŞİF YAPILDI

KIRKLARELİ'NDE DENİZ GİRİŞLER YASAKLANDI

ÇİFTÇİLERE YANGIN EĞİTİMİ