KERİM BAYRAKTAR DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

KERİM BAYRAKTAR DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Vefat eden Kapaklı Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ufuk Bayraktar’ın babası Kerim Bayraktar dualarla toprağa verildi.

Kapaklı Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ufuk Bayraktar’ın babası Kerim Bayraktar dün hayatını kaybetmişti. Bugün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kerim Bayraktar, Saray’da toprağa verildi.

Saray Sanayi Sitesi’nin sevilen ve tanınan ismi Kerim Bayraktar, önceki akşam kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Saray Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Bayraktar daha sonra Optimed Hastanesi’ne sevk edildi. 69 yaşındaki Bayraktar burada geçirdiği ameliyatın ardından hayatını kaybetmişti.

CENAZESİ SARAY AYASPAŞA’DAN KALDIRILDI

Merhum Kerim Bayraktar’ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Saray ilçesi Ayas Paşa Camii’nden kaldırılarak Saray Ayas Paşa Mezarlığına defnedildi. 

Kerim Bayraktar’ın cenaze namazına Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Saray Belediye Başkanı Abdul Taşyasan, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Saray İlçe Başkanı Erol Gürler, Saray ve Kapaklı’dan STK temsilcileri, Kapaklı Belediye personeli, çok sayıda cemaat ve Bayraktar ailesinin yakınları katıldı.

 

Trakya Flaş Haber Gazetesi Ailesi olarak vefat eden Kerim Bayraktar'a Cenab-ı Allah'tan rahmet, başta Ufuk Bayraktar olmak üzere eş, dost ve ailesine başsağlığı dileriz.