KEDİYİ HAVALI TÜFEKLE VURDU, FELÇ ETTİ, SERBEST KALDI!

KEDİYİ HAVALI TÜFEKLE VURDU, FELÇ ETTİ, SERBEST KALDI!

Çerkezköy Ambardere Mevkii’nde Nadir B. Adlı şahıs, sokaktaki kediyi havalı tüfekle vurarak, felç etti. Nadir B., polisteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Ambardere Mevkii’nde Nadir B. adlı şahıs evinin önünde dolaşan bir kediyi pompalı tüfekle vurdu. Havalı tüfekle vurulan kedinin omiriliğine isabet eden saçmalar felç etti. Nadir B. ise polisteki ifadesinin ardından serbest kaldı.

KENDİ KEDİSİYLE KAVGA ETTİĞİ İÇİN VURMUŞ!

Bugün Çerkezköy’de Ambardere Mevkii’nde sokakta dolaşan bir kedi vurularak felç edildi. Nadir B. adlı şahsın havalı tüfekle vurduğu kedinin omiriliği zarar gördü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine veterinere götürülen kedinin, felç kalacağı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, Nadir B. adlı şahsı bularak karakola götürdü. Nadir B.’nin polise verdiği ifadede kendi kedisiyle kavga eden kediyi, ayırmak için ateş açtığını söylediği öğrenildi. İfadesi alınan Nadir B. adlı şahıs daha sonra serbest kaldı.

İNŞALLAH GEREKEN CEZAYI ALIR

Bu arada olayın ardından tepki gösteren Çerkezköylü hayvan severler, sosyal medya hesaplarından çok sayıda paylaşımda bulunarak, Nadir B. adlı şahsın masum bir canı felç etmesinin cezasız kalmamasını istedi. Hayvan severler vurulan kedinin görüntüleri eşliğinde yaptıkları bir paylaşmda, “Nadir B. adlı şahıs sırf kedi geziyor diye şu masum kediyi vurup felç bıraktı. Masada kalma ihtimali var. Ölebilir de… Şimdi bide insan diye içimizde mi gezecek bu. Tuh Allah belanı versin! Mikrop yaratık. Şikayet ettik. İnşallah iyi bir sonuç alırız. Gereken cezayı alır.”

 

İŞTE VURULAN KEDİNİN SON HALİ

 



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM