KAYMAKAM SAĞIR VE BAŞKAN ÇETİN’DEN SÜLEYMAN KOZUVA ZİYARETİ

KAYMAKAM SAĞIR VE BAŞKAN ÇETİN’DEN SÜLEYMAN KOZUVA ZİYARETİ

Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ve Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kozuva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’yı ziyaret etti.

Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kozuva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’yı ziyaret etti. Kapaklı başta olmak üzere bölgeye dair sorunların konuşulduğu toplantıda bölgenin geleceği açısından önem taşıyan atılan adımlar öncesi istişarenin öneminin altı çizildi.

Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ve Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kozuva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’yı ziyaret etti. Birlikte çalışıldığı ve gece gündüz demeden ilerlemeye devam edildiği sürece başarının kaçınılmaz olduğunu belirten Süleyman Kozuva, ziyaretin ardından sosyal medya hesabından bir de paylaşımda bulundu. 

ZİYARET NEDENİYLE TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

İki dönem üst üste Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Türkiye'deki önemli projeleri arasında bulunan Çukurova Bölgesel Halvalimanı'nın yapımını üstlenen Kozuva Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva uzun süren ziyaretin ardından Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ve Belediye Başkanı Mustafa Çetin'e memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. 

 

 



TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI