KAYMAKAM GÜNLÜ VE BAŞSAVCI YILMAZ ÇTSO BAŞKANI ÇETİN’İ ZİYARET ETTİ

KAYMAKAM GÜNLÜ VE BAŞSAVCI YILMAZ ÇTSO BAŞKANI ÇETİN’İ ZİYARET ETTİ

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü ve Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’i ziyaret etti.

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, beraberindeki heyet ile birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) seçimlerinden galip olarak ayrılan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’i ziyaret etti ve yeni dönem için hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz da, ÇTSO Başkanı Çetin’i ziyaret ederek tebrik etti. 

ÖNEMLİ İSTİŞARELERDE BULUNULDU

Protokolü, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte karşılayan Başkan Ahmet Çetin, nazik ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Nazmi Günlü’ye, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Engin’e ve İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan’a teşekkürlerini iletti. Gerçekleşen ziyarette, Çerkezköy ve bölgeyle ilgili konularda  istişarelerde bulunulduğu belirtildi.

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü’ye ziyaretleri sırasında, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Engin ve İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan eşlik etti.

BAŞSAVCI BURAK YILMAZ TEBRİK ETTİ

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz da, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’i ziyaret edip hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Çetin, ziyaretlerinden dolayı Başsavcı Yılmaz’a teşekkür etti.

 

 



TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI