KAYMAKAM GÜNLÜ: TARİHİN EN GÖRKEMLİ DİRENİŞ DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ'Nİ KUTLUYORUZ

KAYMAKAM GÜNLÜ: TARİHİN EN GÖRKEMLİ DİRENİŞ DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kaymakam Günlü mesajında, Çanakkale'nin tarihin en görkemli direniş destanı olduğunu belirterek, yüz binlerce vatan evladının cesaretle dünyaya meydan okuduğu bir yer olduğunu ifade etti.

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kaymakam Günlü, “İstiklali ve istikbali için canlarını seve seve feda eden yiğitlerin makamı olan Çanakkale'nin, büyük zaferin yıldönümü vesilesiyle, kutsal vatanımızın vatan topraklarını müdafaa ve muhafaza azminde ve kararlılığında olduğumuzu bir kez daha tüm dünyaya ilan edildi” dedi. Kaymakam Günlü, Çanakkale Savaşı'nın eşsiz kumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitleri ve kahraman gazileri rahmet, minnet ve şükranla anarak, aziz hatıraları önünde saygı ile eğildiğini söyledi.



TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI