KAYMAKAM DURU ÇERKEZKÖY’E VEDA ETTİ

KAYMAKAM DURU ÇERKEZKÖY’E VEDA ETTİ

Bugün Çerkezköy Kaymakamlığı önünde düzenlenen bir törenle Kaymakam Duru, Çerkezköy’e veda etti. Duru, yarın Çankaya Kaymakamlığı’nda iş başı yapacağını söyledi.

Ankara’nın Çankaya Kaymakamlığı görevine atanan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Çerkezköy’e veda etti. Duru, “Çerkezköy’den ayrıldığımız için çok üzülüyorum. Sizleri çok seviyorum, sizleri gönülden öpüyorum, asla unutmayacağım. Bizim için görev yaptığımız ilçeler evladımız gibi. Evladımdan ayrılıyorum.” ifadelerini kullandı.

Geçen hafta, Çankaya Kaymakamı Hüdayar Mete Buhara’nın Kırşehir Valiliği’ne atanması sonrası yerine de Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, vekaleten atanmıştı. Duru, için bugün Çerkezköy Hükümet Konağı bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi. Törene Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Başsavcı Burak Yılmaz ve kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve memurları ile siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri çok sayıda vatandaş katıldı.

ÇERKEZKÖY KAYMAKAMINA VEDA ETTİ

Törende konuşan Kaymakam Duru, görev yaptığı ilçeleri evladı gibi gördüğünü belirtti. Kaymakam Duru, “Ellerinizden öper, üç oğlum var. Bugüne kadar 8 ilçede görev yaptım. Çerkezköy 9. Bizim gibi görev yapanlar görev yaptığı ilçeleri evladı gibi görür. Benim de şimdi 12 evladım var.” İfadelerini kullandı. “Arzı veda zamanı” diyen Kaymakam Duru, “Çerkezköy’ümüzün güzel insanları hemşerilerimi asla unutmayacağım. Arz-I veda vakti yaklaşırken; ne mutlu İslam inancıyla yoğrulmuş Müslüman Necip Büyük Türk Milletine ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletine hizmet edenlere diyorum. Bu duygu seli içerisinde selam, sevgi, saygı ve dua ile.” dedi.
Kaymakam Duru daha sonra kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek vedalaştı, hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 



Anahtar Kelimeler: KAYMAKAM ÇERKEZKÖY’

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR