KAYMAKAM HAMİTOĞLU: "SEVDİKLERİMİZE SARILACAĞIMIZ BİR YIL OLMASI DİLEĞİYLE"

KAYMAKAM HAMİTOĞLU:

Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, ?2021 yılı Sevdiklerimize daha sıkı sarılacağımız hastalıklardan, salgınlardan uzak bir yıl olmasını dilerim? dedi.

Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu yeni yıl mesajında,?2021 yılı Sevdiklerimize daha sıkı sarılacağımız hastalıklardan, salgınlardan uzak  bir  yıl olmasını dilerim? dedi.

Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu  yeni yıl nedeniyle yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

 ?Ülkemizde ve tüm dünyada sıkı karantina önemleriyle 2020 yılını geride bırakırken yeni umutlar, yeni başlangıçlar ve yeni heyecanları içerisinde barındıran 2021 yılına girmenin sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Sevdiklerimize daha sıkı sarılacağımız hastalıklardan, salgınlardan uzak  bir  yıl olmasını dileriz. 

KISITLAMALARA UYMANIZI RİCA EDİYORUM

31 Aralık akşamı 21:00`da başlayıp 4 Ocak Pazartesi 05:00`a kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına tüm vatandaşlarımızın hassasiyetle uymalarını rica ediyorum. Kapaklı  Kaymakamlığı olarak 2021`de de ilçemizi her alanda daha da geliştirmek, vatandaşlarımızın geleceğe ümit ve güvenle bakmalarını sağlamak amacıyla toplumun tüm kesimleriyle birlikte işbirliği içerisinde daha fazla çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle ; Covid-19 salgınının son bulmasını, yeni yılın ülkemize, milletimize, ilçemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış, refah ve hayırlar getirmesini temenni eder, bütün Kapaklı`lı hemşerilerimin, yeni yılını en içten duygularımla kutlayarak, sevgi ve saygılarımı sunarım. ?



KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK