KAYIT YENİLEME İÇİN SON GÜN 9 EKİM

KAYIT YENİLEME İÇİN SON GÜN 9 EKİM

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi tarafından yapılan duyuruda, ?2020-2021 Eğitim Yılı 1. dönem ilk Kayıt ve Kayıt yenileme başvuruları 31 Ağustos tarihinde başlamıştı. Yeni kayıt başvuruları 09 Ekim 2020 tarihinde sona erecek? bilgisi verildi.

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi tarafından yapılan duyuruda, "2020-2021 Eğitim Yılı 1. dönem ilk Kayıt ve Kayıt yenileme başvuruları 31 Ağustos tarihinde başlamıştı. Yeni kayıt başvuruları 09 Ekim 2020 tarihinde sona erecek? bilgisi verildi.

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi tarafından yapılan açıklamada kayıt yenilemek isteyen öğrenciler açıköğretim ortaokul ve lise için 9 Ekim tarihine kadar kayıtlarını  yapabileceklerini duyuruldu.

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman; ?Açık Öğretim Ortaokulu ve Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem sınavları pandemi nedeniyle yapılamadığından 18 yaşını tamamlamış tüm öğrencilere;  3. Dönem sınavından  alabilecekleri maksimum  ders sayısı kadar dersten başarılı sayılmışlardır.  Her iki Açık Öğretim sisteminde kaydı  bulunan öğrencilerimizin sistemden durumunu kontrol etmeleri veya Halk Eğitimi Merkezi açık öğretim bürosundan durumlarını kontrol ettirmeleri yararlarına olacaktır.? açıklamasını yaptı.

İLK KAYIT OLACAK ÖĞRENCİLER İÇİN GEREKEN EVRAKLAR:

Diploma aslı veya Öğrenim Durum Belgesi aslı

Lise terk ise Tasdikname aslı.

1 adet vesikalık fotoğraf.

Kimlik fotokopisi.

Bu evraklarla Halk Eğitimi Merkezi`ne gidilerek ön kayıt yapılacak.

KAYITLAR 9 EKİM?E KADAR

Ayrıca yapılan açıklamada, "Kayıt Yenileme yaptıracak öğrencilerin Banka dekontu ile Halk Eğitimi Merkezine gelmeleri yeterlidir. Vatandaşların 09 Ekim tarihine kadar kayıt veya kayıt yenileme yaptırmaları gerekmektedir. Açık Lise ve Açık ortaokul sınavları  5-6 Aralık 2020 tarihlerinde yapılacaktır. 09 Ekim 2020  yeni kayıt ve kayıt yenilemeler sona eriyor " hatırlatması yapıldı.

 

 



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM