KARTALTEPE PİKNİK ALANI AKŞAMLARI KARANLIĞA GÖMÜLÜYOR!

KARTALTEPE PİKNİK  ALANI AKŞAMLARI KARANLIĞA GÖMÜLÜYOR!

Tepe mevkiindeki Kartaltepe Piknik Alanı’nda akşamları yürüyüş yapmak isteyen vatandaşlar, her tarafın kapkaranlık olmasından şikâyetçi!

Çerkezköy Belediyesi’nin Tepe mevkiinde düzenleyip vatandaşların kullanımına açtığı Kartaltepe Piknik Alanı akşam olduğunda, karanlığa gömülüyor. Ramazan günlerinde iftar sonrası yürüyüş yapmak isteyen vatandaşlar, zifiri karanlık yüzünden piknik alanında yürüyüş yapamamaktan dertli!

PİKNİK ALANINDA BİR TANE LAMBA YANMIYOR!

Kartaltepe Piknik Alanı’nda bir tane sokak lambasının yanmadığından şikayetçi olan vatandaşlar, belediyeden ışıklandırmayla ilgili çalışma yapmasını istedi. Ramazan günlerini yaşadığımız şu günlerde iftar sonrası yürüyüş için piknik alanını kullanmak isteyen vatandaşlar, “Piknik alanında ışıklandırma yok. Gece olduğunda karanlığa gömülüyor. Burada vatandaşlar olarak akşamları yürüyüş yapmak istiyoruz ama her taraf karanlık. Bir tane sokak lambası bile yanmıyor. Hadi TREDAŞ’ın sorumsuzluğu, sokak lambalarıyla ilgilenmemesi diyelim. Peki belediye neden burayı ışıklandırmaz? Buranın bekçisi, kontrol edeni yok mu? Belediyeden piknik alanının ışıklandırmasıyla ilgilenmesini istiyoruz.”dediler.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM