KAPAKLISPOR’DAN 1911 ÇERKEZKÖYSPOR’A ÖZÜR ZİYARETİ

KAPAKLISPOR’DAN 1911 ÇERKEZKÖYSPOR’A ÖZÜR ZİYARETİ

Kapaklıspor Kulüp Başkanı Nizamettin Çoban, Teknik Direktörü Cengiz Vural 1911 Çerkezköyspor’u ziyaret ederek Başkan Murat Yiğit Aslan ve Teknik Direktör Yahya Aydın’dan özür diledi.

Hafta sonu Kapaklı’da yaşanan tatsız olaylar 1911 Çerkezköyspor Kulübü’nde tatlıya bağlandı. Kapaklıspor Kulüp Başkanı Nizamettin Çoban ve Teknik Direktör Cengiz Vural, 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Murat Yiğit Aslan ve Teknik Direktör Yahya Aydın’dan özür diledi. 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Yiğit Aslan, “Biz yöneticiler gelip geçiciyiz. İki komşu ilçenin birbirine düşman olamaz. Kulüplerimiz kardeş kulüptür.” ifadelerini kullandı.

KAPAKLISPOR’DAN ÖZÜR ZİYARETİ

Hafta sonu Kapaklıspor 1911 Çerkezköyspor maçının ardından yaşanan tatsız olayların ardından, kulüp başkanları, teknik adamlar ve futbolcular bir araya geldi. Kapaklıspor’un Başkanı Nizamettin Çoban ve Teknik Direktör Cengiz Vural, Pazar günü olaylara karışan futbolcularla birlikte bugün akşam saatlerinde 1911 Çerkezköyspor Kulübü’nü ziyaret etti. 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan, 1911’in tecrübeli teknik direktörü Yahya Aydın ve futbolcularla bir araya gelen Kapaklıspor Başkanı Çoban, Teknik Direktör Vural ve futbolcular karşılıklı Pazar gününü kritiğini yaptı. Kapaklıspor Başkanı Çoban, yaşanan olaylardan ötürü kulübü adına 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan’dan özür dilerken, Kapaklıspor Teknik Direktörü Cengiz Vural’da 1911 Teknik Direktörü Yahya Aydın’dan özür diledi. Başkan Çoban, kendilerinin de olup bitenlere hazırlıksız yakalandığını, bir anda yaşandığını belirtirken, büyük üzüntü içinde olduğunu da sözlerine ekledi.

İKİ KOMŞU İLÇENİN TAKIMINI KARŞI KARŞIYA GETİREMEYİZ

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan ise, yöneticilerin gelip geçici olduğunu belirterek, “Bizler gelip geçiciyiz, baki olan kulüptür. İki kardeş kulübün bir birine düşman olması mümkün değil. Ayrıca iki komşu ilçeyiz biz. İki komşu ilçenin takımının karşı karşıya getiremeyiz. Birbirine düşman olamaz. Olanlar olmuş. Başkanımız özür dilemeye gelmiş. Bize de kabul etmek düşer. Bir daha böyle olayların yaşanmamasını temenni ediyoruz.” diye konuştu.

FUTBOLCULARDA ÖZÜR DİLEDİ

Bu arada, bugün Çerkezköy Belediyesi’ne gelerek Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram'ında katıldığı bir görüşmede Kapaklısporlu futbolcular, 1911 Çerkezköyspor’dan özür diledi. Pazar günü yaşanan saldırıya karışan Kapaklıspor futbolcuları olaydan duydukları pişmanlığı dile geterirek, 1911 Kulüp Başkanı Murat Yiğit Aslan ve yönetimiyle, futbolcularından özür diledi. Kapaklıspor futbolcuları, maçın stresi, heyecanı ve o anda kendilerine hakim olamamlarının neticesinde böyle bir olaya karıştıkları için pişman olduklarını anlattı.  

 



SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM

İLK BİN İÇİNDE 35 FİRMA ÇERKEZKÖY TSO ÜYESİ