KAPAKLISPOR KAHVALTIDA BULUŞTU

KAPAKLISPOR KAHVALTIDA BULUŞTU

Hafta sonu Babaeskispor maçı öncesi Kapaklısporlu futbolcu ve yöneticiler kahvaltıda Trakya Üçgeni Gayrimenkul’un sahibi İshak Şukla’nın misafiri oldu.

Geçen yıl Kapaklı’da hizmete giren Trakya Üçgeni Gayrimenkul’un sahibi İshak Şukla, Kapaklıspor’a kahvaltı verdi. Kahvaltıya Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’de katıldı.

Hafta sonunda oynanan Babaeskispor maçı öncesinde Kapaklısporlu futbolcu ve teknik heyeti kahvaltıda misafir eden Trakya Üçgeni Gayrimenkul’un sahibi İshak Şukla, “Kapaklısporumuz’un her zaman yanındayız. Futbolcu kardeşlerime ve teknik ekibimize başarılar dilerim.”dedi.

Kahvaltı programına Kapaklısporlu futbolcu ve teknik heyetin yanı sıra Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Kapaklıspor Kulüp Başkanı Nizamettin Çoban da katıldı.



Anahtar Kelimeler: KAPAKLISPOR KAHVALTIDA BULUŞTU
Yorum Yazın

TÜFE KASIM AYINDA YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRDÜ: YILLIK ARTIŞ YÜZDE 31,07

ÇORLU TSO, TSE DENETİMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

YURTDIŞI LOJİSTİK, DEPO VE E-İHRACAT ÇÖZÜMLERİNE YOĞUN İLGİ

ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİSİ TOPLANDI

TRAKYA’DA İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE KURAKLIĞIN SU KAYNAKLARINA ETKİSİ RAPORU ÇERKEZKÖY TSO’DA SUNULDU