Politika

Politika Haberleri

KAPAKLI’NIN AŞEVİ ÖDÜL ALDI

KAPAKLI’NIN AŞEVİ ÖDÜL ALDI

Kapaklı Belediyesi Aşevi Projesi ile ‘Kent ve Başkan’ adlı derginin bu yılki ödülüne layık görüldü. Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kayseri’de düzenlenecek törende Başkan Çetin ödülü alacak.

Uzun yıllardır Türkiye’de yayımlanan ‘Kent ve Başkan’ adlı dergi bu yılki ödül töreninde Kapaklı Belediyesi’ne de bir ödül verecek. Her yıl düzenlenen törenle başarılı projeler ödüllenirken Kapaklı Belediyesi, Aşevi Projesi ile ödüle layık görüldü.

AŞEVİ PROJESİ ÖDÜL KAZANDI

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, göreve geldikten sonra faaliyete geçirdiği Aşevi ile yoksul ve yaşlılar ile yalnız yaşayıp kendi yemeğini yapamayanlara destek oluyor. Çetin’in hayata geçirdiği Aşevi Projesi Kent ve Başkan Dergisi’nin ödülüne layık görüldü. Kent ve Başkan Dergisi’nden gönderilen tebrik ile Kapaklı Belediyesi’nin Aşevi Projesi’nin ödül kazandığı bildirildi.

ONLİNE ANKET YAPILDI

Kent ve Başkan Dergisi’nin tüm Türkiye’yi kapsayan online anketi sonuçlarına göre Kent ve Başkan Ödülü’nü Kapaklı Belediyesi Aşevi Projesi’nin kazandığı bildirildi. Kent ve Başkan Dergisi’nin Kayseri’de gerçekleştirilecek olan ödül törenine ilişkin tarih ve diğer bilgilerin ise önümüzdeki günlerde Kapaklı Belediyesi’ne bildirileceği belirtildi.



Anahtar Kelimeler: KAPAKLI’ AŞEVİ

KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK