KAPAKLI’DA MUHSİN YAZICIOĞLU İÇİN LOKMA DAĞITIP MEVLİD OKUTULDU

KAPAKLI’DA MUHSİN YAZICIOĞLU İÇİN LOKMA DAĞITIP MEVLİD OKUTULDU

BBP Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından merhum genel başkan Muhsin Yazıcoğlu’nun 13. ölüm yıldönümü nedeniyle mevlid-i şerif okutularak lokma dağıtıldı.

BBP (Büyük Birlik Partisi) Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından Muhsin Yazıcıoğlu 13. Yıldönümünde okutulan mevlid-i şerif ile bir kez daha anıldı. Mevlid sonrası Kapaklı Meydanı’nda lokma dağıtıldı.

BBP’nin merhum kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 13. Yıldönümünde Kapaklı’da bir kez daha anıldı. BBP Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından Muhsin Yazıcıoğlu için mevlid-i şerif okutularak, lokma dağıtıldı. BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, “25.03.2009 şehitlerimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve dava arkadaşların kalleşçe suikasta kurban edilişidir. 13 yıldır suikastı aydınlatılmayan, devletine, milletine, dinine, vatanına, karşılıksız hizmet eden vatan evladımızın faillerin hala bulanamaması, mahkemelerin ertelenip delillerin yok edilmesi, ana dava soruşturma sürekli kapanması  Türkiye Cumhuriyeti’nin adaleti, adalet adamları, Yargıtaylar, başsavcılar, devlet adamları, Türk- İslam coğrafyasındaki tüm insanlığın dava arkadaşların boynunun borcu olduğunu artık hatırlasın herkes.”dedi.

FIRILDAK OLMANIN ANLAMI YOKTUR!

“Yazıcıoğlu davası hepimizin kırmızı çizgisidir” diyen Fatih Diler sözlerini Muhsin Yazıcoğlu’nun vefat etmeden önceki son sözleriyle sürdürdü: “Şimdi bakın yoldan geldik, yola gideceğiz. Hiç birimizin garantisi yok. Şurada ayakta duranın da, oturanın da garantisi yok. Yani, ruh bir saniyeliktir. Küf dedi mi gitti. Bunun da nerede geleceği, nasıl geleceği, ne şekilde yakalayacağı belli değil. Bir saniyenize bile hakim değilsiniz. Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur. Düz yaşayacağız, düz duracağız, düz yürüyeceğiz. Dik duracağız, doğru gideceğiz. Allah'ın izniyle hayatım boyunca hep böyle gittim. Allah'ın izniyle, olsak da milletle olacağız. Olmasak da, milletle olmayacağız. Yarın ahirette Allah, bize 'Niye iktidar olmadın' diye sormayacak. Sorsa da 'Vermediniz' diyeceğiz.”

Diler, açıklamasını şöyle tamamladı: “Şehit liderimiz Muhsin Yazıcoğlu ve dava arkadaşlarını tüm şehitlerimizi rahmetle dualarla ve saygıyla anıyoruz. Ruhları şad mekanları, cennet olsun. Bizlere emanet ettiğin ila-yi kelimetullah nizami alem Türk- İslam davası olan Büyük Birlik partimizi ve Alperen ocağımızı kıyamete kadar sahip çıkacağız, emanetiniz emanetimizdir.”

Kapaklı’da düzenlenen mevlid-i şerif ve lokma dağıtımına BBP MKYK  Üyesi ve Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, BBP Çerkezköy eski ilçe başkanlarından Yılmaz Bulut, BBP Marmara Ereğli İlçe Başkanı Ömer Çetinkaya, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz, Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Mehmet Coşkun, BBP Şarköy İlçe Yönetimi, Kapaklı Ordu Korgan Dernek Başkanı Nurettin Saki ve yönetimi, BBP Kadın Kolları Başkanı Bahar Dayı, BBP Kapaklı ilçe yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

 



MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!