KAPAKLI’DA MESLEK LİSELERİ AİLELERLE BULUŞUYOR!

KAPAKLI’DA MESLEK LİSELERİ AİLELERLE BULUŞUYOR!

Kapaklı Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile ‘Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor’ projesi hayata geçirildi.

Mili Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı ‘Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor’ projesi Kapaklı’da hayata geçirildi. Kapaklı Belediyesi ile Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

BAŞKAN ÇETİN İLE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DANIŞMAZ İMZALADI

Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’ın imzaladığı protokol ile ilçedeki meslek lisesi öğrencileri dar gelirli vatandaşlara yönelik hizmet verecek. Yapılan protokol sonrası, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, ‘Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor’ projesi hakkında bilgi verdi.

MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ MESLEKLERİNİ DAR GELİRLİ VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE KULLANACAK

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Mübarek Ramazan ayına başlarken hayırlı bir işe imza attık. Kaymakamlığımız himayelerinde Kapaklı Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz olarak Milli Eğitim Bakanlığımız’ın Meslek Liseliler Aileler ile buluşuyor projesi kapsamında ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız arasında kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan ailelerimize destek olarak kuaförlük bölüm öğrencilerimiz saç sakal bakımı ve traşı, elektrik bölümü öğrencilerimiz evlerdeki, elektrikle ilgili tamir ve tadilat işlerini, sıhhi tesisat öğrencilerimiz tesisat arızaları ile ilgili işler vs. yaparak ailelere destek vereceklerdir. Hayırlı olsun.”