Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

KAPAKLI’DA DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ’NÜ KUTLAMASI

KAPAKLI’DA DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ’NÜ KUTLAMASI

Kapaklı Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutladı.

Kapaklı Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutladı. Remzi Akgün Çevre Dostu Çocuk Sokağı’nda çocuklara yönelik eğitici ve farklı etkinlikler gerçekleştirilirken, İkiz Göller Mesire Alanı’nda atık toplama etkinliği yapıldı.

ÇOCUK SOKAĞI’NDA STANTLAR KURULDU

Çevre ve sıfır atık bilincinin oluşması için çalışmalarını başarıyla sürdüren, farklı projelerle geri dönüşüme önemli katkı sağlayan Kapaklı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. Remzi Akgün Çevre Dostu Çocuk Sokağı’na kurulan stantlarda çocuklar hem sıfır atık konusunda bilgilendirildi, hem de çeşitli oyunlarla eğlendi.

KAMPANYADA BİRİNCİ OLAN OKULA ÖDÜLÜ VERİLDİ

Etkinliğe katılarak stantları gezen ve çocuklarla bir araya gelen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 867 kilogram atık pilin toplandığı okullar arası atık pil toplama kampanyasında birinci olan Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokuluna ödülünü takdim etti.

İKİZ GÖLLER’DE ATIKLAR TOPLANDI

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri İkiz Göller Mesire Alanı’nda devam etti. Burada Samsung Türkiye iş birliğiyle çevre temizliği yapıldı.

 



Anahtar Kelimeler: KAPAKLI’ DÜNYA ÇEVRE KUTLAMASI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

RESİM YARIŞMALARINDA BİRİNCİ VE İKİNCİ OLDULAR

KÜLTÜR SANAT AKADEMİSİ’NDEN MUHTEŞEM KAPANIŞ

ÇERKEZKÖY ARİFE GÜNÜ BAYRAMLAŞACAK