Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

KAPAKLI’DA ÇOCUKLARA TİYATRO KEYFİ BAŞLADI

KAPAKLI’DA ÇOCUKLARA TİYATRO KEYFİ BAŞLADI

Atatürk Kültür Merkezi’nde iki seans halinde sahnelenen ‘Çizmeli Kedi’ adlı tiyatro oyununu aileleriyle birlikte seyreden çocuklar keyifli vakit geçirdi.

Kapaklı Belediyesi tarafından eğitim öğretim dönemine verilen ara tatilde öğrencilere yönelik düzenlenen kültür sanat etkinlikleri başladı.

ETKİNLİKLERİN ADRESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ

Kültür alanında yaptığı çalışmalarla toplumun her kesimine ulaşmaya çalışan Kapaklı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, tiyatro ve sinema etkinlikleriyle öğrencilere keyifli bir ara tatil yaşatacak. Ara tatilin öğrenciler için bir şölen gibi geçmesini sağlamak amacıyla ücretsiz olarak düzenlenen etkinlikler Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

AİLELERİYLE KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİLER

Etkinlikler kapsamında iki seans halinde sahnelenen ‘Çizmeli Kedi’ adlı tiyatro oyununa çocuklar büyük ilgi gösterdi. Her iki seansta da salonu tamamen dolduran çocuklar, aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdi.

SİNEMA VE TİYATRO İLE ETKİNLİKLER DEVAM EDİYOR

Etkinlikler yarın saat 14.00’da Rafadan Tayfa adlı çocuk filminin gösterimi ile devam edecek. 17 Kasım Perşembe günü 13.30 ve 15.30 saatlerinde olmak üzere iki seans halinde ise Hansel ve Gretel’in Maceraları adlı oyun sahnelenecek. 18 Kasım Cuma günü saat 14.00’da Can Dostlar adlı sinema filminin gösterimi ile ara tatile özel düzenlenen etkinlikler sona erecek.



ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ