KAPAKLI’DA ÇOCUKLAR BELEDİYENİN ŞENLİĞİYLE DOYASIYA EĞLENDİ

KAPAKLI’DA ÇOCUKLAR BELEDİYENİN ŞENLİĞİYLE DOYASIYA EĞLENDİ

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde ilçedeki çocuklar gönüllerince eğlendi.

Kapaklı Belediyesi tarafından, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102’nci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenlendi.

Şenliğe katılarak çocukların neşe ve sevincine ortak olan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Çocuklarımız en güzelini hak ediyor. Çocuklarımızın mutluluğu bizi daha çok mutlu ediyor. Biz de onları mutlu etmeye devam edeceğiz. Tüm çocuklarımızın bir kez daha 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Kapaklı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen şenliğe çocukların ilgisi yoğun oldu. Çocuklar, şişme balon, yüz boyama, atölye çalışmaları, maskotlar, survivor parkuru ve farklı etkinlikler ile bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

“ÇOCUKLARIMIZ EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de çocukların mutlu anlarına ortak olarak, onlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Kapaklı’nın genç bir nüfusa sahip olduğunu ve çocuk sayısının fazla olduğuna dikkat çeken Başkan Çetin, “Düzenlediğimiz bu etkinlik ile bayram coşkusuna katkı vermek istedik. Çocuklarımız bizim her şeyimiz, geleceğimiz. İnşallah ilerleyen süreçte daha güzel etkinlikler düzenleyerek çocuklarımızı mutlu etmeye devam edeceğiz. Çocuklarımız en güzelini hak ediyor. Çocuklarımızın mutluluğu bizi daha çok mutlu ediyor. Biz de onları mutlu etmeye devam edeceğiz. Tüm çocuklarımızın bir kez daha 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.” dedi.



SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM

İLK BİN İÇİNDE 35 FİRMA ÇERKEZKÖY TSO ÜYESİ