KAPAKLI'DA 3 BİN KURSİYERİN KATILDIĞI YAZ SPOR KURSLARI SONA ERDİ

KAPAKLI

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 bin kursiyerin katıldığı yaz spor kursları sertifika töreni ile sona erdi.

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 12 farklı branşta düzenlenen ve 3 bin kursiyerin katıldığı yaz spor kursları sertifika töreni ile sona erdi. 7 hafta süren kurslarda alanında uzman 18 eğitmen görev alırken, kursiyerler verimli bir yaz tatili geçirdi.

12 BRANŞTA DÜZENLENDİ

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından çocukların hem zihinsel hem fiziksel gelişimlerine destek olmak amacıyla her yıl düzenlenen Yaz Spor kursları bu yaz 12 branşta gerçekleştirildi. Jimnastik, kick boks, boks, güreş, tekvando, futbol, voleybol, basketbol, kort tenisi, masa tenisi branşlarının yanı sıra eğitsel oyunlar ve özel gereksinimli çocuklar için spor branşlarında düzenlenen kurslara 3 bin kursiyer katıldı.

SERTİFİKALARI TAKDİM EDİLDİ

Karaağaç, Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi Spor Salonu, ÇOSB Spor Salonu, Pınarça ve Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen kurslar 7 hafta sürdü. Alanında uzman 18 eğitmenin görev aldığı kurslara katılan kursiyerler, hem zihinsel hem fiziksel anlamda kendilerini geliştirme fırsatı bularak verimli bir yaz tatili geçirdi. Her kurs için ayrı olarak düzenlenen programlarda kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.



BAŞKAN ÇETİN, ZELİHA MEHMET TUSÇUOĞLU ORTAOKULU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

BÜYÜKŞEHİRDEN, ÇOCUKLAR İÇİN OKULA UYUM ETKİNLİĞİ

BÜYÜKŞEHİR'DEN SÜLEYMANPAŞA İÇİN MAVİ BAYRAK ATAĞI

ÇERKEZKÖY'DE DÜZENLENEN MUHTEŞEM FESTİVAL SONA ERDİ

ÇORLU´NUN FİLİZLERİ BURS BAŞVURULARI BAŞLIYOR