KAPAKLI’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KONSERLERLE KUTLANDI

KAPAKLI’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KONSERLERLE KUTLANDI

Şehir Stadyumu’nda düzenlenen etkinliğe katılarak stantları gezen ve vatandaşlarla bir araya gelen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, sanatçılara şilt ve çiçek takdim etti.

Kapaklı Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen konserlerde keman sanatçısı Canan Anderson ve sanatçı Can Gox sahne aldı. Şehir Stadyumu’nda düzenlenen etkinliğe katılarak stantları gezen ve vatandaşlarla bir araya gelen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, sanatçılara şilt ve çiçek takdim etti.

KONSERİN SUNUCULUĞUNU DJ SİNAN UYSAL YAPTI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü dolayısıyla Kapaklı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından konser programı düzenlendi. Kapaklı Şehir Stadyumu’nda düzenlenen konserin sunuculuğunu DJ Sinan Uysal yaptı.

BAŞKAN ÇETİN BİR KONUŞMA YAPTI

Ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin bir konuşma gerçekleştirdi. Vatandaşları selamlayarak ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Çetin, “İlk adımı 19 Mayıs 1919’da Gazi Mustafa Kemal önderliğinde Samsun’da atılan Milli Mücadele’nin kesin ve tartışmasız bir zaferle taçlandırılmasının 102’nci yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı kutlamanın onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında 26 Ağustos 1922 tarihinde başlayan Büyük Taarruz, 30 Ağustos’ta destansı bir mücadelenin verildiği Başkomutanlık Meydan Muharebesi’yle zaferle sonuçlanmıştır. Bu şanlı zaferle aziz milletimiz, 1071 yılında Malazgirt’te bize yurt kılınan bu toprakların ezeli ve ebedi vatanımız olduğunu bir kez daha tescil etmiştir.” dedi.

“30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

Başkan Çetin konuşmasını şöyle sürdürdü:  Aziz milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Türk Ordusu’nun, Türk subay ve komuta heyetinin yüksek güç ve kahramanlığını tarihte bir daha belirleyen çok büyük bir eserdir.” cümlesiyle ifade ettiği 30 Ağustos Zaferi’nde iradesine boyunduruk vurdurmayacağını, istiklal ve istikbaline gölge düşürmeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir. Vatanımıza kastedenler bilmelidir ki, Türkiye Cumhuriyeti, ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütündür. Bu topraklar üzerinde Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar var olacak ve ay yıldızlı al bayrağımız ilelebet dalgalanacaktır. Bundan 102 yıl önce olduğu gibi bugün de aziz milletimiz; birliğini, bütünlüğünü, huzurunu ve güvenliğini hedef alan bedbahtları cesaret ve kararlılıkla bertaraf etmektedir ve etmeye devam edecektir. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını “Türkiye Yüzyılı” yapma hedefini de kararlılıkla sürdürecektir. Bu düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına temel teşkil eden, 30 Ağustos 1922’de kazandığımız Büyük Zaferin 102’nci yılını kutluyor, Cumhuriyet'imizin kurucusu, Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kurtuluş mücadelemizin kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun.

CANAN ANDERSON VE CAN GOX SAHNE ALDI

Başkan Çetin’in konuşmasının ardından dünyaca ünlü keman virtüözü Canan Anderson sahne alarak müzik ziyafeti sundu. Ardından sahne alan sanatçı Can Gox, sevilen birçok şarkıyı seslendirirken, hayranları da şarkılara eşlik etti.

Konserlerin ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Başkan Yardımcısı Çağlar Bütün tarafından sanatçılar Canan Anderson ve Can Gox ile sunucu DJ Sinan Uysal’a şilt ve çiçek takdim edildi.

 



BARO BAŞKANI GÜRCÜN'DEN EMNİYET VE HASTANE ZİYARETLERİ

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ’NDEN HAYIRLI KANDİLLER

ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYONDA 74 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCU OPERASYONLARI

EDİRNE’DE SAĞANAK YAĞIŞ