Tarih: 14.03.2022 15:53

KAPAKLI’DA 12 MART KUTLAMASI

Facebook Twitter Linked-in

Hava muhalefeti dolayısıyla Kapaklı’da ertelenen Kapaklı’da 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programı çelenk sunma töreni ile başladı.

ÇELENKLER SUNULDU

Atatürk Anıtı'na Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.  Anma etkinliği daha sonra Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde devam etti. Burada Kapaklı Anadolu Lisesi öğrencilerinin İstiklal Marşı’nın her kıtasını ayrı resmettikleri resim sergisi ziyaret edildi. Sergi Kaymakam Bayram Sağır ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’den tam not aldı.

PLAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere plaketleri Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz tarafından takdim edildi.

ORATORYO VE MÜZİK DİNLETİSİ ALKIŞ TOPLADI

Günün anlam ve önemini anlatan gösteri Kapaklı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından yapıldı. Oratoryo gösterisi ve müzik dinletisi salonu dolduran davetliler tarafından dakikalarca alkışlandı.

Anma etkinliklerine Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —